Printul Charles s-a jucat cu kendama si a dansat pe muzica lautareasca. "I-am aratat niste trick-uri, dar nu i-au iesit"


Ultimul update: Marti 06 Iunie 2017 07:12
Data publicarii: Sambata 03 Iunie 2017 08:07
Categorie: Stiri actuale

Printul Charles - aflat zilele acestea intr-o vacanta privata in Transilvania - si-a aratat vineri fata mai putin sobra.

Mostenitorul Coroanei britanice a vizitat conacul prospat restaurat al contelului Kalnoky de la Miclosoara si - pe langa discutiile despre arta si traditii - a gasit timp sa se prinda si in hora cu localnicii. Si n-a scapat nici de vraja jocului kendama - si a invatat chiar cateva trucuri de la un pusti binevoitor. Inainte de plecare Alteta sa vizitat o biserica veche din judetul Alba.

Kendama - noua jucarie preferata a pustilor - i-a starnit curiozitatea printului Charles, care a exersat ieri cateva trucuri simple. A avut parte si de ajutor de la specialisti - cativa baieti pasionati. “I-am aratat niste trickuri I-am aratat revolver si multe altele. Nu i-au iesit, pacat"

Unul dintre instructorii de kendama este chiar fiul unui scriitor britanic - vechi prieten al printului - care s-a stabilit acum in Romania, William Blaker. "El incerca tot felul si la tiglarie a facut tigle, oriunde el vrea sa incerce", spune scriitorul.

La fel de incantat, Mostenitorul Coroanei britanice a urmarit si un spectacol de acrobatie pe cal, sustinut de cativa copii din zona. Iar la finalul reprezentatiei, Printul Charles a dansat pe muzica lautareasca, alaturi de ceilalti invitati.

Conacul contelui Kalnoky de la Miclosoara - construit in stil renascentist - a fost restaurant de curand, iar in interior a fost amenajat si un muzeu al vietii transilvanene.

VIDEO PROTVPLUS.RO