Chirurg din Barlad, principalul suspect in cazul disparitiei unei fete. Cei doi ar fi avut o relatie

×
Codul embed a fost copiat

Un medic chirurg din Barlad, fost candidat la primaria orasului, este principalul suspect in cazul disparitiei unei tinere de 16 ani. Cei doi ar fi avut, se pare, o relatie.

Un reputat chirurg din Barlad, care a cochetat si cu politica, a pus pe jar Procuratura si Politia din zona Moldovei. Barbatul in varsta de 40 de ani este principalul suspect in disparitia unei fete de 16 ani. Tanara i-ar fi fost amanta, si, potrivit anchetatorilor, a incercat sa-i distruga cariera. Nu este exclus, asadar, ca acest lucru sa-i fi fost fatal. Medicul a fost luat in vizor dupa ce a picat testul poligraf.

 

Chirurgul Octavian Marcu a fost audiat toata ziua iar politistii au verificat palma cu palma un teren de-al sau, o masina si mai multe case.

Potrivit procurorilor, barbatul in varsta de 40 de ani, un cunoscut medic din Barlad, ar fi avut o legatura amoroasa cu eleva inca de anul trecut. Initial i-a fost pacienta, apoi amanta pentru ca in final sa il santajeze.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

"Minora de 16 ani si Octavian Marcu intretineau relatii intime, de cand adolescenta i-a fost pacienta la Spitalul de Urgenta Barlad. In 3 martie, sustine medicul, minora si cu prietenul ei i-ar fi solicitat 3500 de lei ca sa nu faca publica relatia lor.", spune Alice Ruja, procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui.

Anchetatorii spun ca doctorul a devenit principalul suspect in acest caz dupa ce si-a schimbat de mai multe ori declaratiile si a cazut testul poligraf.

"A venit cu foarte multe variante legate de disparitia minorei. La un moment dat a declarat ca a dus-o pe adolescenta la marginea orasului si ar fi predat-o la trei indivizi si ca ar fi dat suma de 4000 de lei ca sa-l scape de ea. Ulterior a revenit asupra acestei declaratii si a spus ca a fabulat pe motiv ca este labil psihic.", mai spune Alice Ruja.

Adriana, o eleva in clasa a X-a a disparut la inceputul lunii martie, in timpul unei pauze de la Colegiul Tehnic "Alexandru Ioan Cuza" din Barlad. Fata, care facea naveta dintr-un sat de langa oras a fost vazuta ultima data de colegi inainte de terminarea cursurilor.

"Eu sper ca fata mea este inchisa undeva, nu cred ca este moarta. Dupa disparitia ei am aflat de la colege ca ar fi avut o relatie cu el. Iubitul fiicei mele a gasit in telefonul ei mesaje de dragoste ale medicului: "iubito, ce mai faci, de ce ai telefonul inchis". Si cred ca asa s-au gandit sa-l santajeze.", spune Elena Motas, mama fetei disparute.

Disperati, parintii ei au lipit afise cu fotografia adolescentei pe stalpii din oras sperand ca cineva o va recunoaste
si o va aduce acasa.

"El era un om cult, n-ar fi trebuit sa umble cu fata mea, nici un vacar de la noi din sat n-ar face asa ceva. El opereza 10 fete pe zi, ce face, profita de toate?", mai spune mama fetei.

Vecinii medicului sunt socati de cele intamplate si spun ca barbatul nu ar fi in stare niciodata de lucrurile pentru care este banuit.

"Era baiat bun, era un medic apreciat, eu m-am operat la el, are familie, venea aici cu sotia.Nu cred ca ar putea face el asa ceva, nu umbla el cu fete.", a declarat un vecin.

Medicul Octavian Marcu este casatorit si are un copil.

Chirurgul Octavian Marcu a candidat din partea unei formatiuni politice pentru functia de primar al municipiului Barlad, la alegerile locale de anul trecut, insa nu a castigat, clasandu-se pe locul al patrulea. Apoi s-a inscris si pentru parlamentare, dar tot fara succes. Din luna martie el este cercetat in acest caz dificil. Medicul lucreaza la Spitalul de Urgenta din Barlad. Parintii fetei sunt disperati si spera ca, in ultima clipa, copilul lor se va intoarce acasa. Oamenii nu pot intelege cum un barbat care ar fi putut sa-i fie tata Adrianei a intrat intr-o astfel de relatie si vor ca politistii sa faca cat mai repede lumina in acest caz.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Cazul
Cazul "Elodiei din Neamt". Politia l-a arestat pe fostul sot in cazul tinerei disparute acum un an

Ancheta in cazul unei tinere de 24 de ani, din Neamt, disparuta fara urma in luna ianuarie, anul trecut, a dus abia acum la arestarea principalului suspect.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.