Detalii socante in cazul asasinatului din Joseni. Suspectul, retinut pentru 29 de zile

Ultima actualizare: 07-06-2012 08:34

Suspectul numarul 1 in cazul uciderii viceprimarului din Joseni a fost arestat. Judecatorii i-au dat mandat pentru 29 de zile lui Lorincz Robert.

Contrar tuturor supozitiilor facute in ancheta, individul era extrem de legat de victima sa. Erau amici, au trait bune si rele, si daca asasinul nu minte ar fi impartit o data chiar si patul. El sustine ca ar fi intretinut relatii intime, dar ca la un moment dat s-au certat cumplit si pentru niste terenuri.

Lorincz Robert are 31 de ani si sta in Joseni. Il cunostea pe viceprimar din copilarie, iar omul chiar l-a ajutat sa isi gaseasca de lucru in Elvetia. Erau prieteni buni, pana acum 4 ani. Suspectul le-a marturisit anchetatorilor ca s-au imbatat la o petrecere si ca victima ar fi incercat sa intretina cu el relatii intime.

Dealtfel, angajatii primariei au asistat recent la o cearta dura intre cei doi pentru o bucata de pamant. Acum, zvonul ca s-ar fi intamplat si lucruri nepotrivite de natura intima i-a lasat pe multi cu gura cascata.

Viceprimarul Csala Zsolt era stiut drept un familist. La fel si suspectul. Primul avea 2 copii, celalalt unul. Ambii au case de vacanta in Borzont, satul in care a avut loc asasinatul. Acolo au cautat aseara anchetatorii arma crimei. Au gasit-o ingropata la baza unui copac. Este vorba despre o pusca de vanatoare pentru care tanarul nu are acte.

Csala Zsolt a fost executat in Vinerea Mare. Procurorii au fost convinsi initial ca au de-a face cu un asasinat la comanda, mai ales ca mafia lemnului are interese puternice in zona. Pe de alta parte, Csala Zsolt se judeca si cu diversi localnici.

Primarul comunei Joseni, Gyorgy Istvan, declara, dupa incident, ca Csala Zsolt a fost "macelarit", fiind impuscat cu trei focuri de arma.

Viceprimarul Csala Zsolt avea 42 de ani, era casatorit si avea doi copii minori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO