Primele imagini cu Liviu Dragnea, la ICCJ, încătușat și fără mustață

Ultima actualizare: 12-11-2019 10:34

Liviu Dragnea a ajuns marți dimineață la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Fostul lider PSD a încercat pentru prima oară în mod oficial să obțină anularea condamnării pe care a primit-o în luna mai.

ICCJ a stabilit marţi un nou termen pentru judecarea contestaţiei în anulare depuse de fostul lider PSD Liviu Dragnea în vederea anulării condamnării la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Dragnea a fost prezent la instanţă, fiind adus de la Penitenciarul Rahova.

Următorul termen a fost stabilit pentru 10 decembrie, până atunci, fostul lider social-democrat trebuind să îşi angajeze un avocat pentru a-l reprezenta.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus în 18 octombrie contestaţie în anulare pentru a scăpa de condamnare

De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea contestaţie în anulare.

Şi Floarea Alesu, fost director execituv al DGASPC Teleorman a depuse contestaţie în anulare, atât ea, cât şi Olguţa Şefu având termen tot marţi.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, Dragnea, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual,

Liviu Dragnea a declarat în 22 octombrie şi recurs în casaţie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO