Primăria Arad caută alt brad după ce pomul de Crăciun a ajuns ținta ironiilor localnicilor

Ultima actualizare: 10-12-2020 07:17

Bradul de Crăciun instalat în fața primăriei din Arad a ajuns subiect de râs pe internet şi i-a dezamăgit pe localnici.

Instalaţia luminoasă din pom a fost aprinsă cu fast, deşi acesta arăta dezolant. După nenumărate ironii primarul a decis să ia altul.

În Ajun de Moş Nicolae zeci de oameni au ieşit cu copiii în centru să vadă luminile din bradul de sărbători. S-au bucurat de moment şi l-au aplaudat, însă a doua zi - pe lumină - trecătorii au remarcat că pomul înalt de 20 de metri arăta mai degrabă ca o radiografie.

În urma postarilor de tot felul localnicii au cerut ca bietul brad e prea urât ca să fie expus.

Bărbat: "Mă mir unde l-au găsit, pe cuvântul meu, altul nu au găsit, mai fain, mai împodobit. Jalnic este, de plâns. Îl schimbă din cauză că au văzut comentariile pe net.”.

Bărbat: "Am înţeles că vor să-l schimbe, că arată cam urât. Mi se pare cam ofilit, şi nu am văzut mai urât brad ca anul ăsta -deşi a fost un an mai special din cauza pandemiei şi bradul a fost aşa tot din cauza pandemiei".

Aşa că "cel mai urât brad" - cum a fost numit - n-a mai apucat Crăciunul. 5 zile mai târziu podoabele i-au fost scoase. Noul primar al oraşului, Călin Bibarț, a scris pe Facebook că a luat această decizie "din respect pentru Arad".

Călin Bibarț, primarul Aradului: "Aşa nu arată bine, îl dăm jos şi-l dăm înapoi firmei care l-a adus fără a-l recepţiona şi plăti şi vom pune altul mai frumos. Nu aveam să ştim cum arată decât la momentul când a fost montat cu macaraua".

Bradul care a dezamăgit Aradul a fost adus din Arieşeni, judeţul Alba, şi - dacă ar fi fost plătit - ar fi costat 7300 de lei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO