Poveste de groaza. Venita din America sa-si ingroape mama, si-a gasit bunica ucisa de propriul tata

Dată publicare: 02-08-2011 18:01
Dată actualizare: 28-06-2012 05:18


O drama inspaimantatoare s-a derulat intr-o familie din Bucuresti, chiar sub ochii unei tinere chimiste stabilita in America si chemata de urgenta in tara.

Intoarsa ca sa-si ingroape mama rapusa de cancer, femeia si-a descoperit bunica ucisa in casa, iar langa ea si-a vazut si tatal care incerca sa se raneasca.

A fost, cel mai probabil, o crima, urmata de o tentativa de sinucidere, intr-un moment de ratacire.

Vecinii povestesc ca fiica barbatului abia s-a intors de la mare, iar cand a intrat in casa si-a gasit bunica intinsa pe jos in timp ce tatal ei tocmai incerca sa isi ia viata. A intrat in soc, iar locatarii au sunat de urgenta la 112.

In timp ce parintele ei era dus in stare grava la spital, tanara primea si ea ingrijiri de la medici. Nimic nu-i va sterge insa din minte imaginea socanta vazuta in casa in care a crescut.

Doctorilor le-a fost cu neputinta sa o salveze pe femeia de 90 de ani. Insa pentru fiul ei, cel care i-a adus moartea, au putut face ceva.

Locatarii din blocul situat in zona Regie din Capitala vorbesc despre o depresie grava in care se adancise omul de 66 de ani, inca de acum doua luni. Atunci i s-a prapadit sotia. A inceput sa bea fara masura si sa isi verse supararile pe biata mama.

Criminalistii au ridicat probe si au incercat sa stea de vorba cu cea care a facut descoperirea.

Femeia stabilita in America isi va amana acum intoarcerea la copilul si sotul ei. Trebuie sa se ocupe de inmormantarea bunicii si de tatal internat.


VIDEO PROTVPLUS.RO