Pompierii au oprit cautarile in apele Muresului, unde un barbat a murit incercand sa-si salveze copiii. Apa are 6 m in zona


Ultimul update: Joi 13 Iulie 2017 07:19
Data publicarii: Luni 10 Iulie 2017 12:34
Categorie: Stiri actuale

Pompierii au oprit cautarile in apele raului Mures, unde un barbat de 40 de ani s-a inecat sambata seara in timp ce isi salva copii.

Scafandrii sustin ca nu pot desfasura operatiunea din cauza conditiilor nefavorabile din acea zona. Apa este foarte adanca si exista si curenti puternici.

Pompierii l-au cautat mai bine de 24 de ore pe barbatul care a fost inghitit de raul Mures sambata seara. Apa are o adancime de peste 6 metri in zona, dar din cauza vizibilitatii scazute si a curentilor puternici care ar fi putut pune in pericol chiar si viata scafandrilor, operatiunea de cautare a fost oprita.

Familia spera ca trupul neinsufletit sa iasa la suprafata, ca sa il poata inmormanta pe barbat. El se afla pe malul Muresului cu cei doi copii, un baiat de 8 ani si o fetita in varsta de 12 de ani. La un moment dat baietelul si-a scapat pantofii in apa si s-a dus dupa ei. A fost ajutat si de sora lui. Din cauza curentilor puternici, cei doi copii au fost luati de apa, iar tatal a sarit dupa ei, si i-a salvat de la inec. Copii au scapat, dar tatal lor nu a mai avut putere sa iasa la mal. Barbatul de 40 de ani era divortat si isi petrecea weekendul cu copii. Fusese angajat la Jandarmeria Romana.

Tags: mures, inecat,

VIDEO PROTVPLUS.RO