Politist certat cu legea. A devastat un restaurant din Curtea de Arges

Ultima actualizare: 21-10-2012 16:07

Un agent de politie si-a petrecut noaptea in celula, dupa ce a devastat un restaurant din Curtea de Arges si a agresat mai multe persoane care se aflau in local.

Era insotit de un prieteni si amandoi consumasera alcool inainte, au povestit martorii. Politistul a fost retinut pentru 24 de ore si este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Agentul si un amic de-al sau au intrat in restaurant si au distrus tot ce au intalnit in cale. Martorii au povestit ca cei doi s-au luat la bataie si cu oamenii care sarbatoreau un botez, in localul respectiv.

Angajatii restaurantului au sunat imediat la politie. Agentul a lucrat timp de 2 ani intr-o sectie de politie din Bucuresti, iar de un an este ajutor al sefului de post, in comuna Baiculesti, din Arges.

Tanarul de 24 de ani nu e insa la prima abatere. A mai avut probleme si in Capitala - un vecin l-a acuzat de violare de domiciliu si lovire, dar si-a retras plangerea.

Acum, politistul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri si astazi va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat, risca sa ajunga dupa gratii. Si prietenul lui a fost dus la audieri si va da socoteala in fata legii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO