Percheziții la Cugir și Brăila. Patru persoane au ajuns după gratii pentru contrabandă cu țigări și alcool

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Ţigările şi alcoolul de contrabandă i-au trimis după gratii pe patru indivizi, doi din Cugir şi alţi doi din Brăila.

Poliţiştii le-au bătut la uşa după ce au primit informaţii că cei patru printre care şi o femeie vând la colţul străzii ţigările şi alcoolul. În Cugir poltistii au aflat în urma descinderilor ca cei doi aduceau din Ucraina în ambajale de electrocasnice produsele mult mai ieftine decât pe piaţa din românia. Raisa Humeniuc de la Pro Tv Cluj a urmărit acest subiect şi vine cu detalii bună ziua Raisa..

Timp de un an de o afacere bănoasă au avut parte un bărbat în vârstă de 49 de ani o femeie de 55 de ani din Cugir. Bărbatul aducea din Ucraina ţigările ascunse în cutii ale unor aparate electrocasnice şi mai apoi le vindea în diferse locuri din oraş cu ajutorul prietenei lui.

În urmă mai multor zile de filaj polțiștiii au descoperit aproape 9 mii de ţigarete din aproape 400 de litri de alcool acasă la cei doi. Percheziţii au fost şi la Brăila unde la două adrese ale unor indivizi în vârstă de 58 şi 47 de ani poliţiştii au găsit în casele lor aproape 100 de mii de ţigarete. Prejudiciul se apropie de 25 de mii de lei. Cei patru au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi acum pentru contrabandă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO