(P) Top 7 gadgeturi cool și haioase sub 100 Lei


Ultimul update: Miercuri 12 Februarie 2020 11:34
Data publicarii: Miercuri 12 Februarie 2020 11:28
Categorie: Advertoriale
Gadget 1

În ultimii ani, oferta de gadgeturi a devenit din ce în ce mai variată. Nu este de mirare, având în vedere că aceste device-uri inteligente îți fac viața mai ușoară, sunt surprinzătoare și distractive.

Meriți să te bucuri de cele mai bune gadgeturi de pe piață, iar dacă bugetul reprezintă o problemă, îndreaptă-te spre magazinul online GadgetWorld.ro. Aici ai parte de cele mai practice și cool obiecte la prețuri reduse, accesibile pentru orice buzunar.

Așadar, iată care sunt cele mai populare șapte gadgeturi ale momentului!

1. Boxă portabilă waterproof – 99 Lei

De culoare albastră, boxa portabilă rezistentă la apă este perfectă pentru cei cărora le place să aibă muzică oriunde se duc, inclusiv la duș. Din seria de gadgeturi care nu ar trebui să lipsească niciunui amator de muzică bună, boxa waterproof este o alegere ieftină, cool și foarte practică.

2. Cap de robinet cu Led – 69 Lei

Inclus în categoria de gadgeturi cool și amuzante, acest cap de robinet este foarte ușor de montat! Se potrivește oricărui tip de robinet de duș sau de chiuvetă și creează o atmosferă unică. Nu necesită baterie, ceea ce îl face și mai accesibil.

3. Umidificator Aroma-terapie USB – 65 Lei

Acest umidificator este o alegere excelentă pentru casa ta, dar este bun și pentru a fi dat în dar celor care se mută la casă nouă. Din punct de vedere estetic, arată excelent, fiind, în același timp, foarte practic.

Alimentat prin cablu USB, acesta alungă bacteriile și purifică aerul. Pe lângă faptul că acest tip de umidificator contribuie la aspectul plăcut al încăperii, îți va îmbunătăți și sănătatea.

4. Lampă LED RGB pentru petreceri – 95 Lei

Dacă ești în căutarea unui device care să animeze orice petrecere, ai venit unde trebuie! Lampa LED de dimensiuni mici poate fi montată oriunde, agățată de tavan sau în perete și poate fi rotită în unghiul din care dorești să lumineze.

Pe lângă faptul că este destinată să coloreze camera într-o multitudine de culori, creând o atmosferă magică, luminile vor fi sincronizate cu ritmul melodiei din încăpere. La un preț incredibil de mic, această lampă poate schimba atmosfera oricărei petreceri.

5. Minge fitness cu pompă – 45 Lei

Celor cărora le place să exerseze de acasă li se potrivește acest gadget sportiv. Mulțumită mingii de fitness, îți vei îmbunătăți echilibrul, iar mușchii tăi vor deveni mai puternici. O poți folosi chiar la tine acasă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Vei deveni mai flexibil și vei avea o postură mai dreaptă.

6. Căști cu fir Smiley Face – 35 Lei

Oricine are nevoie de energie pozitivă, cum este cea oferită de simpaticele căști cu smiley face. Sunt extrem de confortabile, au cablu suficient de lung, de 1.4m, și pot fi conectate la orice dispozitiv de tip jack 3.5 mm. Sunt vesele și haioase, drept urmare oricine se va bucura să le poarte!

7. Suport metalic de telefon pentru birou – 60 Lei

Există gadgeturi menite să îți facă viața mai ușoară, cum ar fi acest suport de telefon. Cu un design simplu și de dimensiuni reduse, suportul poate fi montat oriunde, dar este preferat de cei care își petrec majoritatea timpului la birou. Mulțumită lui, vei manevra telefonul cu mai multă ușurință oricând dorești.
 

Sursa: Pro TV

Tags: gadget,

VIDEO PROTVPLUS.RO