(P) Iată 5 gadgeturi de divertisment în confortul propriei locuințe!

Ultima actualizare: 16-10-2019 18:15
gadgeturi

Gadgeturile sunt la mare căutare în prezent, iar diversitatea de funcții pe care le oferă acestea este absolut impresionantă.

Din acest motiv, aceste dispozitive moderne, inovative și de multe ori portabile nu fac parte numai din arsenalul de “jucării” al tinerilor sau impatimitilor de tehnologie, ci sunt folosite în mod constant și de restul persoanelor, oferind funcționalitate și utilitate aparte în mașină, în casă și în multe alte medii și condiții.

Din perspectiva caracteristicilor și funcțiilor, gadgeturile pot lua forma bateriilor externe pe care le folosești în călătoriile lungi sau zilele de plajă, boxelor wireless pe care le iei cu tine pretutindeni sau ceasurilor inteligente de care nu te poți despărți. Divertismentul este unul dintre motivele pentru care tot mai multe device-uri ies pe piață, astfel încât în rândurile ce urmează vei descoperi o listă cu gadgeturi ideale pentru momentele de distracție de acasă.

Bec E27 multicolor Wifi


În cazul în care vrei să asiguri cea mai plăcută atmosferă atunci când organizezi o petrecere, o seară de film sau o după-amiază de relaxare, atunci acest bec WiFi este unul dintre gadgeturile ce nu trebuie să-ți lipsească! Este foarte util și deosebit de simplu de folosit: trebuie doar să descarci aplicația gratuită pe smartphone-ul tău și vei avea “la vârful degetului” nenumărate opțiuni de culoare și intensitate luminoasă.

Ochelari VR Box Esperanza VX300


Lista gadgeturilor de distracție în confortul propriei locuințe continuă cu alegerea perfectă pentru împătimiții de audiovizual: un VR Box de excepție! Acest dispozitiv oferă portabilitate, calitate și o experiență deosebită de fiecare dată când vizionezi conținut 3D sau VR. Mai precis, acești ochelari imită cu exactitate un ecran uriaș de 100 de inci privit de la o distanță de 3 metri, motiv pentru care toate detaliile din aplicațiile VR și 3D vor fi impecabile. În alcătuirea acestui pachet de divertisment mai intră și o telecomandă Bluetooth care te va ajuta să controlezi funcțiile telefonului, smart TV-ului, laptop-ului sau oricărui alt dispozitiv inteligent, oferind o accesibilitate deosebită.

Boxa stereo portabilă Bluetooth BoomBox cu Subwoofer


Dacă erai în căutarea unei boxe portabile puternice și cu sunet bine echilibrat, în lista de gadgeturi vei descoperi modelul ideal: boxa Bluetooth BoomBox cu Subwoofer. Puterea audio este de 15W, iar acumulatorul din dotarea acestei boxe permite o funcționare continuă de circa 6 ore, așadar poate fi folosită la orice party. Particularitatea acestei boxe, însă, este carcasa realizată din lemn, motiv pentru care te vei bucura de o acustică superioară și de un design elegant.

Lampa LED RGB pentru petreceri


Dacă tot am vorbit mai devreme de gadgeturi de petrecere, continuăm lista cu această lampă ce va întreține atmosfera și va menține distracția la cote maxime. Pe lângă colorarea încăperii într-o multitudine de nuanțe luminoase, jocurile de lumină vor fi sincronizate cu ritmul muzicii, oferind un efect aparte.

Smart Android Mediaplayer TV Box 4K


Gadgeturile din sfera audiovizualului sunt tot mai performante, motiv pentru care ultimul dispozitiv din lista de astăzi este un TV Box 4K de ultimă generație. Acest device va schimba total serile petrecute în fața televizorului, aducându-ți jocuri, filme, seriale, documentare și tot ce mai are de oferit internetul chiar pe ecranul televizorului tău.

Dacă aceste dispozitive ți-au captat atenția sau vrei să găsești gadgeturi performante dintr-o altă categorie, vizitează GadgetWorld.ro și profită de campania de reduceri!
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO