Inregistrarea audio cu Elodia adusa marti de aparatoarea lui Cioaca in fata judecatorilor

28-05-2013 11:06


O judecatoare a vrut sa-l puna pe Cioaca in libert...
"Am lovit-o pe Elodia, i-am dat o palma peste fata...

Fostul amant al Elodiei Ghinescu a aparut marti, 28 mai, in fata judecatorilor si le-a povestit despre vacanta petrecuta in Dubai.

Atunci, i-ar fi dat o palma Elodiei, iar povestea lor de dragoste, s-a incheiat. Pe vremea aceea, barbatul era angajat SPP.

Astazi, a fost unul dintre cei 18 martori chemati la audieri in procesul in care Cristian Cioaca este acuzat ca si-a omorat sotia pe avocata disparuta fara urma in august 2007.

Ziarul Ring a publicat in premiera pe Youtube imagini de arhiva cu avocata Elodia Ghinescu


Aparatoarea lui Cioaca a adus in instanta o inregistrare audio cu vocea Elodiei.

Astazi in fata judecatorilor s-au intalnit cei doi barbati din viata Elodiei. Cristian Cioaca si iubitul avocatei, fostul angajat SPP, Ilie Cristian.

Acesta i-a povestit judecatorului ca a cunoscut-o pe Elodia in 2006, pe internet. Un an mai tarziu plecau impreuna in Dubai. Aici, dupa cum a recunoscut chiar el, a lovit-o pe Elodia.

Ilie Cristian nu a explicat de ce a lovit-o. Spune ca ulterior si-a cerut scuze, printr-un email, insa nu a mai primit raspuns. Citeva zile, mai tarziu afla ca iubita lui este disparuta si s-a gandit ca i s-a intamplat ceva rau.

"Ea s-a intors pe 25 august in Romania, eu am plecat in Afganistan cu o zi mai devreme, ea m-a condus la aeroport."

"Desi evitam aceste discutii, intre Elodia si Cioaca nu era o relatie foarte aproapiata, banuiam asta pentru ca putea pleca singura in excursii."

Intrebat daca stie ca Elodia avea ganduri de sinucidere, fostul SPP-ist a spuns ca niciodata avocata nu i-a dat de inteles ca s-ar gandi la asa ceva.

Aceasta intrebare a venit dupa ce Cristian Cioaca i-a spart e-mail-ul sotiei si a gasit un mesaj trimis de Elodia iubitului:

"Sunt amarata, baby, sunt tare amarata, nici nu mai pot respira... Imi tremura mainile, n-am mancat nimic de ieri...nu stiu ce sa mai fac..."

La termenul de marti a fost citata ca martor si femeia cu care Cristian Cioaca avea o relatie extraconjugala in momentul disparitiei. Insa aceasta nu s-a prezentat, pentru ca este insarcinata iar medicul i-a recomandat sa evite stressul.

Prezenta ei ar fi fost de ajutor mai ales ca unul dintre martori, prieten din copilarie cu cristian cioaca a spus ca ea i-ar fi povestit ca a fost sunata de pe un numar necunoscut de o femeie care parea sa fie Elodia, dupa voce.

VIDEO PROTVPLUS.RO