Un barbat sustine ca o icoana a Sfintei Varvara a lacrimat in restaurantul sau. Ce s-a intamplat dupa ce a mers la episcopie

Ultima actualizare: 08-06-2015 07:01

E semn divin, spun oamenii din judetul Hunedoara, dupa ce o icoana a Sfintei Varvara ar fi inceput sa lacrimeze. Ar fi plans de 3 ori, chiar de Sfanta Treime, ziua in care s-au implinit 18 ani de cand a fost sfintita.

Proprietarul a mers imediat la episcopie, iar icoana a fost mutata in biserica. Lacasul de cult a devenit repede loc de pelerinaj pentru sute de credinciosi. Credinciosii povestesc ca totul s-a intamplat chiar de Sfanta Treime, in a doua zi de Rusalii, cand se tinea slujba in biserica. Icoana era pe un perete, intr-un restaurant, iar cativa clienti au observat lacrimi pe chipul Sfintei Varvara.

Emil Parau, proprietarul icoanei: "Cred ca chiar nu plange degeaba Sfanta Varvara si ar trebui sa ne rugam mai mult, poate ne ajuta sa ne lumineze mintea."

Icoana a fost dusa la schitul din statiunea montana Straja si, in scurt timp, vestea s-a raspandit.

Pelerin: "Sunt tocmai din Moldova, cu credinta in Domnul am venit sa vad si eu minunea."

Pelerin: "Am sters cu servetelul. Am dat pe fata sfintei unde se zice ca au curs lacrimile si am dat si pe fruntea mea."

Pelerin: "Cum au inceput sa planga icoanele cred ca ne-am indepartat de credinta si asta ar fi un semn sa ne apropiem din nou."

„Sfanta Varvara are mare legatura cu Sfanta Treime. A fost pusa sa renunte la ideea crestina. A fost alergata chiar in munte de tatal ei. Ea s-a rugat si s-a deschis o stanca si a intrat in stanca de acea atat minerii cat si altii geologi o au ca protectoare", a explicat preotul Dimitrie Ivascu, de la Schitul Straja.

Intr-o singura zi, peste o suta de credinciosi din toate colturile tarii au venit la mica bisericuta din Straja, sa se inchine la icoana Sfintei Varvara.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO