O familie cu doi copii s-a răsturnat cu autoturismul într-un șanț, pe Valea Oltului

Ultima actualizare: 02-09-2019 10:18
accident Valcea
Gazeta Vâlceană

O familie din Caraş-Severin, cu doi copii de 2 luni, respectiv 5 ani, a ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la spital, după ce autoturismul cu care circula s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea DN 7.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, accidentul a avut loc în comuna Câineni, sat Robeşti, după ce tatăl, pe fondul oboselii, ar fi aţipit la volan şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se cu maşina într-o rigolă, relatează Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au transmis că, în urma accidentului, toate cele patru persoane care se aflau în autoturism, doi adulţi şi doi copii, au fost preluate de echipaje medicale şi transportate la spitalul din Brezoi.

"La faţa locului a intervenit un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi o ambulanţă de la SAJ. În urma impactului au rezultat patru victime, acestea nefiind încarcerate. Adultul de sex masculin acuza dureri costale, adultul de sex feminin are posibilă fractură de membru inferior şi politraumatisme, în timp ce copiii nu păreau a prezenta leziuni. Cu toţii au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital, mama şi copilul de 2 luni de către echipajul SAJ, iar tatăl şi copilul de 5 ani de către echipajul SMURD", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO