Nicusor Constantinescu, amendat cu 4.000 de lei pentru ca a facut scandal in sala de judecata. De ce au fost chemati medicii

Ultima actualizare: 05-06-2016 07:06

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiuliului Judetean Constanta, a fost adus la Curtea de Apel Bucuresti cu ambulanta.

El a fost audiat de instanta in dosarul în care este acuzat ca a platit 30 de milioane de lei din buget pentru plantarea de perdele forestiere si pentru alte proiecte care, de fapt, nu s-au realizat. Constantinescu s-a dat in spectacol in sala de judecata.

Nicusor Constantinescu a fost adus la Bucuresti de la spitalul Penitenciarului Poarta Alba, dupa ce conducerea a decis ca poate fi dus in Capitala in conditii de siguranta.

Imediat ce a intrat in sala de judecata, a inceput sa tipe si sa faca scandal, a tipat la judecator spunandu-i ca a fost adus aici impotriva vointei lui si ca starea de sanatate nu-i permite sa faca vreo declaratie.

Pentru ca a tipat, Constantinescu a fost amendat cu 1.000 de lei, dupa care judecatorul de sedinta l-a amendat cu alte 3.000 de lei, pentru ca a refuzat sa semneze actele conform carora nu doreste sa fie audiat joi.

In timpul sedintei de judecata, Nicusor Constantinescu a cerut sa fie consultat de catre medicii de pe ambulanta, lucru care s-a si intamplat, iar acestia au constatat ca el avea tensiunea foarte mare. Se pare ca acest lucru ar fi din cauza ca Nicusor Constantinescu a refuzat sa ia vreo pastila in ultimele 24 de ore.

Termenul in proces a fost amanat pentru ziua de 6 iunie, iar, pana atunci, judecatorii vor incerca sa gaseasca o solutie prin care Nicusor Constantinescu sa fie audiat fara sa fie adus la Bucuresti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO