Moni nu a reusit sa-si ia fetita. Iri nu era acasa

Dată publicare: 05-04-2011 17:52
Dată actualizare: 19-10-2012 01:56


Moni nu a reusit sa-si ia fetita. Iri nu era acasa...
Moni nu a reusit sa-si ia fetita. Iri nu era acasa...
Moni nu a reusit sa-si ia fetita. Iri nu era acasa...

Irina Columbeanu este fara doar si poate cel mai disputat copil din Romania in acest moment. Astazi a venit randul Monicai sa incerce sa o ia acasa, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti i-au incredintat-o provizoriu.

Tanara doamna Columbeanu a batut de doua ori drumul pana la Izvorani, insa a fost tinuta la poarta. In tot acest timp, Irinel se pare ca o dusese pe fiica lui la un psiholog, care sa ii explice trecerea de la un parinte la altul.

Dupa cateva minute, Monica a renuntat sa mai traga de poarta.
A dat insa impresia ca incearca sa-l sune pe sotul ei, ca sa il anunte ca a ajuns la Izvorani. Avocatul tinerei afirma insa ca miliardarul ar fi stiut ca vor veni sa o ia pe Irina.

In aceste conditii, Monica si aparatorul ei s-au dus glont spre postul de politie din Ciolpani ca sa-l reclame pe Irinel, dar pe drum s-au razgandit. O ora si jumatate mai tarziu au revenit pe domeniul de la Izvorani, impreuna cu un agent procedural ca sa-l notifice oficial pe milionar ca trebuie sa respecte hotararea judecatorilor.

In tot acest timp, Irinel si fetita lui s-au aflat in cabinetul unui psiholog. La cererea tatalui, specialistul urma sa o ajute pe copila sa treaca mai usor peste aceasta schimbare din viata ei, avand in vedere ca se va muta in alta casa.

Irinel Columbeanu a spus ca vrea ca trecerea la noul domiciliu sa se faca "fara traume" pentru micuta, care nu ar vrea sa plece de la Izvorani, si ca asteapta ca hotararea de incredintare a micutei sa devina oficiala.

Irina Columbeanu a fost incredintata Monicai pana la pronuntarea divortului

Citeste si:

Un roman si-a omorat iubita in Spania si le-a aratat-o rudelor via webcam


VIDEO PROTVPLUS.RO