Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul construit de ”Dăruieşte Viaţă”


Ultimul update: Vineri 16 August 2019 14:30
Data publicarii: Miercuri 14 August 2019 21:30
Categorie: Stiri actuale
Metallica

Fondatoarele Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă” - asociație care construieşte un spital în Bucureşti - Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu au anunțat pe Facebook că trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru spital. 

”Metallica s-a alăturat mișcării noastre” este mesajul publicat pe pagina de Facebook a asociației unde a fost pusă și o imagine în care apare trupa alături de cec-ul de 250.000 de euro.

”Fundaţia All Within My Hands, fondată de Metallica, a anunţat o donaţie de 250.000 de euro pentru iniţiativa Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, #NoiFacemUnSpital. Alături de propria contribuţie în valoare de 50.000 de euro, Metallica a direcţionat suma de 200.000 de euro, contravaloarea pachetului de Sponsor Principal al concertului din Bucureşti, asigurată de Mastercard şi BCR. Inspirată de donaţia Mastercard, de 1.000.000 euro pentru proiectul Dăruieşte Viaţa, din cursul acestui an, contribuţia trupei se va adăuga la fondurile destinate dotării primului Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România cu cele mai noi tehnologii şi echipamente medicale.” a anunțat Asociația ”Dăruieşte Viaţă.”

Legendara trupă de heavy-metal Metallica susţine miercuri un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul turneului "Worldwired Tour 2019", turneu în care este prezentat publicului cel de-al zecelea album al formaţiei americane: "Hardwired...To Self-Destruct".

Spitalul de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică - un proiect al Asociației Dăruiește Viață - va fi primul spital specializat în oncologie pediatrică din România şi va funcţiona în incinta spitalului Marie Curie din Bucureşti.

Pacienţii vor avea acces la toate specialităţile pediatrice necesare pentru tratarea holistică a copiilor bolnavi de cancer (chirurgie, ortopedie, cardiologie, neurochirurgie, ORL etc).

Noul spital va putea asigura tratarea, în fiecare an, a peste 300 de copii bolnavi de cancer, dar şi efectuarea a peste 9.600 de intervenţii chirurgicale oncologice şi non-oncologice.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO