Adina Alberts, despre cum l-a descoperit pe medicul fals: Am văzut cum ține seringa. VIDEO

06-02-2019 11:28


Adina Alberts

Chirurgul estetician Adina Alberts afirmă că ea este persoana care a decoperit că Matteo Politi, alias Matthew Mode, este un impostor. Tot ea ar fi anunțat Poliția și Colegiul Medicilor.

Adina Alberts a susținut miercuri o conferință de presă în care a făcut precizări despre medicul fals:

Principalele declarații:

- Matteo s-a prezentat la clinică pentru a închiria spații. Am făcut un contract de colaborare. Urma să facă intervenții de mică anvergură.

- Am observat deficiențe în actul medical, la sterilizare, cum manevra aparatura.

- La un moment dat a spus că vrea să cumpere clinica.

- A făcut câteva intervenții de mică și una mai mare, când nu eram eu aici.

- Am înțeles că pacienta respectivă a avut complicații.

- Matteo a fost asistat de asistentele mele.

- Lucrurile sunt filmate, sunt la dosar.

- A făcut câteva intervenții: măriri de buze, injectabile.

- Am sunat la Colegiul Medicilor și am aflat că nu este înregistrat. Am fost sfătuiți apoi să ne adresăm poliției.

- Știu că urma să fie reținut când în presă a apărut cazul lui.

- Când a venit să închirieze spații de la noi, a prezentat un dosar foarte stufos cu documente.

- Este un personaj foarte interesant, un talent, un discurs medical bine pus la punct. Mi-am dat seama că ceva este în neregulă când a luat seringa în mână.

Nu suntem vinovați că acest invidid a ajuns să profeseze. Avea parafă.

Cristina Filip, medic specialist chirurgie plastică: ”În Italia a făcut 8 clase, dar și-a falsificat acte. A devenit medic la Urgențe și a profesat cam un an, timp în care a făcut injectări și suturi. A fost descoperit după ce o pacientă, minoră, a făcut complicații.

A fost reclamat, dar potrivit legii a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Între timp, a învățat chirurgie și a venit în România.

Știu că Matteo Politi are doi, dar nu este căsătorit.”

 

Adina Albert a făcut precizări despre acest caz imediat după ce el a devenit public, în cursul zilei de marți.

”Eu sunt medicul care a constatat că acest doctor nu știe să opereze și eu am anunțat și Poliția, eu am anunțat și Colegiul Medicilor, de la mine au plecat toate.

Din momentul în care eu am anunțat Colegiul Medicilor au trecut câteva luni bune, din păcate. Am anunțat, cred că la sfârșitul lunii octombrie sau noiembrie.

Poliția și-a făcut datoria și a făcut dosarul pe care a trebuia să-l facă. Tot ce pot să vă spun este că eu sunt medicul care a dat aceste informații către Colegiul Medicilor și către Poliție. El a avut pe mână mulți pacienți, din păcate și după ce au fost anunțate autoritățile”, a declarat Adina Alberts la B1 TV.

Adina Alberts a spus că și-a dat seama că ceva este în neregulă cu ”medicul” după modul în care se comporta în sala de operații. 

Spune însă că acesta putea să susțină cu succes o discuție pe teme medicale.

Au fost câteva suspiciuni. L-am văzut cum se mișca în sala de operații, am avut câteva discuții. Să știți că la nivel de discuție medicală omul este strălucit, te induce în eroare când stai de vorbă cu el în domeniul medical, n-ai niciun dubiu.

Eu nu am avut niciun dubiu, discutând cu el diverse proceduri medicale, că el nu este medic, că nu este chirurg plastician. Ulterior, au început să apară niște suspiciuni în momentul în care l-am văzut, de exemplu, cum injectează, cât de mare grijă are de sterilizarea instrumentarului și felul în care păstrează sterilitatea atunci când face un act medical. Ușor, ușor și eu, și asistentele mele ne-am dat seama că ceva e în neregulă. El înșela în mai multe privințe pe cei din jur, nu numai prin faptul că a declarat că este medic și nu e”, a mai spus Adina Alberts.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO