Masoara-ti IQ-ul si afla daca esti printre cei mai inteligenti romani. Mensa anunta o noua sesiune de testare

09-05-2016 11:50

Mensa Romania

Mensa Romania organizeaza o noua sesiune de testare IQ, in data de 21 mai 2016, la Colegiul UCECOM “Spiru Haret”.

Sesiunea este administrata de un proctor acreditat Mensa, printr-un test standardizat elaborat de Mensa, iar rezultatul este recunoscut international.

Testul, calibrat sa determine coeficientul de inteligenta (matematica si rationala), consta in 45 de intrebari, la care candidatul trebuie sa raspunda in 20 de minute. Intrebarile sunt de tip „culture free”, bazate exclusiv pe imagini. Testarea pentru candidatii cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani de face diferentiat (25 de intrebari, 15 minute).

Inscrierile se fac online pe www.mensa-romania.ro. Data limita: 19 mai 2016, ora 23:59.

Aceasta sesiune le este dedicata tinerilor care vor sa aplice pentru programe academice (studii / burse / master / doctorat) la institutiile de invatamant din tara si strainatate. Testarea ii poate ajuta sa-si completeze dosarul cu un certificat de eligibilitate Mensa, document care poate cantari mult la analiza cererilor de inscriere.

Toti candidatii care trec testul vor fi invitati sa se alature celor peste 700 de membri Mensa Romania.

Mensa Romania, infiintata in 1991, este afiliata Mensa International cu statutul de Provisional National Mensa si are sanse foarte mari ca anul acesta sa devina Full National Mensa.

Sursa: Pro TV

Tags: mensa, romania, testare,


VIDEO PROTVPLUS.RO