Maria Marinescu s-a razgandit si nu mai divorteaza. Designerul a decis sa-i mai acorde o sansa mariajului cu Frank Colin

10-09-2014 13:35

Rasturnare de situatie in familia Mariei Marinescu. Designerul a decis sa mai acorde o sansa relatiei pe care o are cu sotul ei si a retras cererea de divort.

Cei doi anuntau in martie ca se vor desparti, dupa ce in 2009 isi oficializau relatia printr-o nunta ca in povesti intr-un castel din Franta. Un an mai tarziu, Maria si Colin s-au bucurat impreuna de venirea pe lume a baietelului lor, Levyin, insa mariajul a intrat in impas dupa ce Frank a ajuns in arest pentru trafic de droguri.

"Eu nu sunt o persoana publica si nu inteleg de ce deciziile pe care le iau in viata personala intereseaza pe toata lumea. E adevarat ca am retras cererea de divort, insa motivele pe care le-am avut tin de mine si de familia mea si nu privesc pe nimeni altcineva. Intr-adear asta am spus, ca am retras cererea, restul povestilor sunt speculatii", a spus Maria Marinescu.

Cei doi aveau miercuri ultimul termen in procesul de divort dar tanara creatoare de moda a hotarat sa-si retraga cererea, cu nici 24 de ore inainte de despartirea oficiala.

Maria Marinescu a depus actele de divort in martie anul acesta dupa ce Frank Collin a ajuns dupa gratii suspectat fiind de trafic de droguri. Collin a declarat la vremea respectiva ca isi va iubi sotia toata viata indiferent daca ei vor mai forma sau nu un cuplu, din punct de vedere legal. Maria Marinescu si Frank Collin au impreuna un baietel de 4 ani, Levyn.


VIDEO PROTVPLUS.RO