Maria Marinescu ar putea fi extradata in Franta. Anchetatorii spun ca au gasit probe impotriva ei

Dată publicare: 22-11-2013 19:03
Dată actualizare: 25-11-2013 06:51


Emotii mari pentru creatoarea de moda Maria Marinescu. In orice clipa se poate trezi cu un mandat de arestare european pe numele sau.

In aceste conditii, ea ar putea fi extradata in Franta, ca sa fie cercetata in dosarul in care sotul sau, Frank Colin, este arestat pentru trafic de droguri. Soarta ei sta in mainile anchetatorilor francezi care i-au perchezitionat casa si au audiat-o timp de sapte ore.

"Este incredibil ce sot am putut sa-mi gasesc. Nu-mi mai lipseste nimic pe plan personal, am tot ce vreau" - asta declara Maria Marinescu anul trecut, in octombrie, cand s-a intors in Romania ca sa isi lanseze doua colectii de haine. Era fericita, implinita si isi adora sotul, pe Frank Colin.

"Nu cred ca as fi facut copil cu altcineva. Si-a dorit foarte mult copii, e foarte apropiat de Levin si a fost alaturi de mine zi de zi. A fost un sot perfect si un tata perfect. Este incredibil ce sot am putut sa-mi gasesc. Eu sunt si foarte comoda si rasfatata, mi-a trebuit pe cineva care sa inteleaga cand imi era rau cand eram gravida si sa fie acolo. A fost non stop langa mine", spunea Maria Marinescu in urma cu un an.

Patru luni mai tarziu, Frank Colin avea sa fie acuzat de trafic international de droguri si arestat la Paris, iar acum creatoarea de moda traieste in tensiune. In orice clipa autoritatile din Romania ar putea primi un mandat european de arestare pe numele ei.

Anchetatorii francezi sustin ca au gasit in urma perchezitiilor documente care ar putea sa o incrimineze si pe ea. In plus, afacerile in faliment ale lui Frank Colin din Romania nu pot justifica veniturile familiei.

Francezul a fost patronul unui centru comercial din Vaslui. Firma lui a intrat, insa, in faliment si a fost radiata. Acolo unde a avut sediul social l-am gasit pe un domn care nici nu stia ca firma lui Colin a figurat la adresa lui.

Nici afacerile din Bucuresti nu au avut succes.

La Registrul Comertului in Bucuresti figureaza doua firme pe numele lui Frank Colin. Una a fost desfiintata judiciar, iar cealalta este in functiune. Ambele figureaza la aceeasi adresa - Valea Calugareasca nr, 12 - dar aici este o garsoniera inchiriata unor tineri.

Doar atelierul Mariei Marinescu a avut activitate in ultima vreme. Creatoarea de moda are clientela, iar hainele se vand cu preturi intre 300 si 1.200 de euro.

Chiar daca Maria Marinescu ar sustine ca nu stia nimic despre afacerile sotului, autoritatile franceze o pot acuza de complicitate la trafic de droguri, daca probele gasite sunt concludente.


VIDEO PROTVPLUS.RO