Cum a ajuns un carutas sa castige 5.000 de euro pe zi: "Daca fac mai putini bani, e o zi proasta"

Dată publicare: 14-03-2012 17:50
Dată actualizare: 23-10-2012 11:28


Din carutas, un barbat din Turnu Severin a ajuns liderul unei retele de prostitutie care exploata peste 100 de tinere, in capitala Frantei.

Suspectul a fost retinut miercuri alaturi de tovarasii sai de procurorii DIICOT. In fata prietenilor se lauda ca nu castiga mai putin sub 5.000 de euro pe zi, din exploatarea fetelor. In scurt timp si-a ridicat la marginea orasului un mic imperiu cu vile si masini de lux.

Petrecerile la care membrii retelei de prostitutie aduceau manelisti celebri si aruncau cu nonsalanta zeci de mii de euro. De altfel, seful gruparii, Mihalcea Marius Marcel, zis Budala, a ajuns in numai trei ani de la statutul de carutas, care transporta fier vechi, la cel de proxenet plin de bani, spun procurorii. Budala se lauda la chefurile sale ca orice castig sub 5.000 de euro in 24 de ore, inseamna o zi proasta.

Miercuri, el si alti zece suspecti au fost dusi la audieri de procurorii DIICOT din Turnu Severin.

Potrivit anchetatorilor, in urma cu trei ani seful gruparii si cativa complici au inceput sa dea anunturi in ziar si sa racoleze tinere carora le promiteau locuri de munca la Paris, pentru ingrijirea unor batrani.

Dar, odata ajunse in Franta fetele erau obligate sa se prostitueze. La un moment dat proxenetii exploatau peste 100 de tinere, cele mai multe provenind din familii sarace si castigau cel putin 5.000 de euro pe zi.

Cu atatia bani, Budala si complicii sai traiau in tara pe picior mare. Si-au cumparat cele mai scumpe masini si au construit vile de lux la marginea orasului Drobeta Turnu Severin. Ancheta a fost inceputa de procurorii francezi, apoi, totul s-a extins si in tara. Cei adusi astazi la audieri au negat insa totul.

Simultan cu perchezitiile din Drobeta Turnu Severin au avut loc mai multe descinderi si in Franta, acolo unde erau duse victimele.


VIDEO PROTVPLUS.RO