Kassandra, fiica adoptiva a lui Iosif Rotariu, operata pentru a 37-a oara. I-a cerut lui Mos Craciun o viata normala

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08

O mana de om ne da o lectie extraordinara de curaj. Kassandra Rotariu, fetita adoptiva a fostului international Iosif Rotariu, a fost operata vineri pentru a 37-a oara.

Copila este acum la terapie intensiva, dupa ce medicii au incercat sa ii corecteze diferenta de lungime dintre cele doua picioare. Din nefericire, ea are o boala care ii macina oasele.

Vineri dimineata, Kassandra a intrat in sala de operatii de la Strasbourg, dar nu inainte de a-si incuraja mama. Medicii francezi i-au introdus un lichid in piciorul stang pentru a-i opri cresterea. Membrul stang se dezvolta mai repede decat cel drept. Acasa, emotiile asteptarii au fost cumplite pentru Iosif Rotariu si pentru fratii fetitei.

"Am dormit foarte putin azi-noapte, am fost foarte stresat si ingandurat. A durat trei ore interventia chirurgicala, acum inca se afla la terapie intensiva, sub influenta anesteziei si emotii, in continuare, astept sa se trezeasca. A fost greu, foarte greu, trec clipele foarte, foarte greu", a spus Iosif Rotariu, tatal adoptiv al Kassandrei.

Kassandra s-a nascut cu o boala a oaselor, iar mama naturala si bunica au torturat-o in primii patru ani de viata. Sotii Rotariu au infiat-o si au inceput, alaturi de copila, o lupta care dureaza deja de sase ani: "Am incurajat-o, i-am zis sa fie puternca, sa fie tare, sa aiba incredere ca medicii o vor face bine si zice ea: 'Bine, tati, bine, tati, da! O sa am incredere!'. Dar era vocea ei, era asa... parca nu era ca cea din zilele trecute".

Desi greu incercat de viata, dupa ce a suferit o operatie pe creier, Iosif Rotariu a gasit puterea sa lupte neincetat. S-a gandit mereu ca fetita careia bunica i-a zdrobit oasele cu ciocanul are nevoie de el.

Lui Mos Craciun, Kassandra nu i-a cerut niciodata jucarii, ci o viata normala: "Vreau sa imi aduca o bagheta magica, care sa ma transforme intr-o fetita adevarata".

Desi a trecut prin 37, Kassandra va fi nevoita sa rabde si alte operatii, pana cand medicii vor reusi sa ii aduca trupul cat mai aproape de visul ei de balerina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO