Jandarmi bătuți cu bâtele de bărbați care furau motorină dintr-o cisternă

09-03-2018 17:29

Doi jandarmi prahoveni au fost atacați cu bâte, vineri, după ce au prins două persoane care furau motorină dintr-o cisternă. Astfel, hoții au chemat în ajutorul lor alte patru persoane, care au venit înarmate la locul incidentului.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, un echipaj de jandarmi aflat în misiune pe raza localităţii Ciorani a observat că dintr-o cisternă de 20 de tone se sustrăgea produs petrolier, informează Agerpres.

Lângă cisterna se mai afla o autoutilitară încărcată cu mai multe canistre de diferite dimensiuni în care era transportat produsul petrolier cu miros specific de motorină. În momentul cei doi hoţi au fost prinşi în flagrant, unul dintre ei a cerut prin staţie ajutor, la faţa locului venind patru indivizi înarmaţi cu bâte care au lovit jandarmii şi au provocat daune autoturismului cu care aceştia se deplasau.

Cei doi jandarmi răniţi au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

În urma incidentului, agresorii au părăsit zona, informează sursa citată. Şeful IJJ Prahova, Liviu Coman, a precizat că, până la acest moment, patru persoane implicate în conflict au fost duse la secţia de Poliţie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de ultraj şi furt calificat. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO