Interlopul Bebino, dus în fața instanței îmbrăcat într-un trening cu urși panda

Ultima actualizare: 21-01-2020 19:18
Bebino
Pro TV

Interlopul Marius Alecu, zis Bebino, rănit în urmă cu aproape două săptămâni în urma unei altercații cu un rival, a fost transportat cu ambulanța la instanță, marți.

Emil Marius Alecu, zis Bebino, se află în arest preventiv de miercurea trecută, după ce a fost externat din spital, potrivit News.ro. Acesta a fost rănit în urmă cu două săptămâni în urma unei altercații cu un rival, în cartierul Tei Toboc din Capitală.

Acesta a fost filmat când a fost urcat în ambulanță pentru a fi dus în fața instanței de judecată, îmbrăcat într-un trening cu urși panda și cu o încălțăminte asemănătoare, de la Dolce & Gabbana.

Potrivit site-ului oficial al producătorului de îmbrăcăminte, doar încălțămintea purtată de Bebino costă aproape 700 de euro. Este vorba despre o pereche de pantofi din piele de vițel cu imprimeu cu urși panda.

Îmbrăcămintea cu urși panda a devenit populară și în rândul sportivilor. Fotbalistul Lionel Messi și pugilistul Saul "Canelo" Alvarez s-au fotografiat recent în ținute cu imprimeu cu urși panda.


 

 

Citeste și...
Parteneri