Informaţii revoltătoare în cazul bărbatului decapitat cu drujba. De ce poliţia nu a răspuns la primul apel

Ultima actualizare: 14-03-2019 13:16

Informaţii revoltătoare ies la iveală după crima care a şocat o ţară întreagă la sfârşitul lunii ianuarie, când un bărbat a fost ucis cu o drujbă în curtea casei sale din Sânandrei, Timiş.

Deşi familia a cerut ajutor la 112, nu ar fi fost trimis niciun echipaj, pentru că poliţistul nu a crezut că oamenii sunt victime ale unui asemenea atac. Abia după al doilea apel a fost trimis un poliţist care a ajuns la adresa când era prea târziu.

La Inspectoratul de poliţie Timiş a început deja o anchetă internă. S-a stabilit până acum că după primul apel la 112 nu a fost trimis niciun echipaj la adresa victimei. După 7 minute, cineva din casa a sunat din nou la 112 şi abia atunci au fost trimişi poliţiştii la faţa locului, care l-au găsit pe bărbatul de 45 de ani decedat, în grădina casei.

Făptaşul era la faţa locului şi a fost imobilizat. La toate aceste orori au asistat şi cei doi copii ai victimei. De spaimă, unul dintre ei a sărit pe geam şi a suferit o fractură.

Acum se verifică, pas cu pas şi minut cu minut, tot ce s-a întâmplat înainte şi după scenele sângeroase şi cum a acţionat fiecare poliţist implicat. Un agent este anchetat pentru neglijenţa în serviciu. În acest caz a fost sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO