Bărbat căzut pe șinele de metrou în București. Surse: Medicii au fost nevoiți să îi amputeze mâna

Ultima actualizare: 19-01-2020 11:35

Incident sâmbătă seară în stația de metrou Păcii din Capitală. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a căzut pe sinele trenului și a fost scos de pompieri de sub al treilea vagon.

UPDATE 11:30- Surse medicale: Bărbatului i-a fost amputată o mână

Bărbatul este în stare gravă, internat în secția de Terapie Intensivă. În cursul nopții a fost supus unei intervenții chirurgicale de către o echipă multidisciplinară formată din medici de la Ortopedie și Chirurgie Plastică.

Acesta a suferit o fractură de coloană cervicală și medicii au fost nevoiți să îi amputeze o mână, au anunțat surse medicale din cadrul Spitalului Universitar din București.

În acest moment bărbatul este conștient, dar nu se poate mișca din cauza fracturii la coloană.

Știrea inițială:

Incidentul a avut loc sâmbătă seară în stația Păcii, unde bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi căzut în fața metroului, cu câteva secunde că acesta să ajungă în stație.

Omul a ajuns sub garnitură metroului și a rămas imobilizat sub al treilea vagon.

Imediat a fost oprită tensiunea și au fost chemați pompierii. În momentul extragerii de sub metrou, bărbatul era conștient însă nu a putut să ofere vreun detaliu privind incidentul

Bogdan Toma: „A fost primit un apel prin numărul unic de urgență 112 prin care ni se semnala faptul că la stația de metrou Păcii se află o persoană prinsă sub garnitură de metrou. La locul solicitării au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerarare, echipajul de salvatori, dar și două ambulanțe dintre care una cu terapie intensivă mobilă.”

Victima a primit îngrijiri la locul incidentului, iar ulterior a fost transportată cu o ambulanță la spitalul Universitar.

O anchetă a poliției urmează să stabilească dacă a fost vorba de un incident premeditat sau nu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO