Glontul care a ajuns intr-o sufragerie din Baia Mare apartine proprietarului firmei de termompane


Ultimul update: Luni 01 Octombrie 2012 02:55
Data publicarii: Vineri 28 Septembrie 2012 07:29
Categorie: Stiri actuale

Barbatul, care statea pe canapea si se uita la televizor, s-a trezit cu glontul in sufragerie, dupa ce a trecut prin fereastra. Speriat, i-a alertat pe oamenii legii, care au venit imediat la fata locului.

Agentii au stabilit ca glontul provenea din arma de vanatoare a patronului unei firme de termopane din cladirea de vis-a-vis. Omul se apucase sa-si curete pusca, dar aceasta s-a descarcat.

Barbatul, care s-a trezit cu glontul ratacit in sufragerie se uita linistit la un film, in momentul in care a auzit bubuitura puternica.

Si vecinii sunt speriati de cele intamplate si se gandesc ca glontul ar fi putut nimeri pe cineva.

Dupa primele cercetari, politistii au gasit o fereastra sparta la primul etaj al cladirii de vis-a-vis, unde isi desfasoara activitatea o banca si o firma de termopane.

Politistii l-au gasit si pe "lunetistul" de ocazie: patronul firmei de termopane, un barbat de 50 de ani, care detine mai multe arme de vanatoare.

El este cercetat acum pentru uz de arma letala fara drept si distrugere, iar oamenii legii i-au confiscat colectia de arme si munitia si i-au anulat si permisul.

Este al doilea incident de acest gen in numai o saptamana. Vinerea trecuta, un barbat si-a gasit masina gaurita de un glont, in parcarea unui hipermarket de la marginea Capitalei.

Tags: incidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO