Începe dezinsecția parcurilor din Capitală. Recomandări pentru cetățeni


Ultimul update: Joi 13 Iunie 2019 18:13
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2019 18:06
Categorie: Stiri actuale
Parc Bucuresti

Un demers pentru combaterea țânțarilor va fi efectuat în noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 04.00 și 07.00, și va viza parcurile din subordinea Primăriei Capitalei.

Astfel, Compania Municipală Eco Igienizare București anunță că va efectua tratamente pregătitoare de combatere a țânțarilor în parcurile din Capitală.

„Lucrătorii companiei vor pulveriza substanțele de combatere a țânțarilor în parcurile aflate în subordinea Primăriei Municipiului București: Parcul Herăstrău, Parcul Tineretului, Parcul Cișmigiu, Parcul Floreasca, Parcul Carol și Parcul Circului. În toate locațiile în care se vor efectua tratamente împotriva țânțarilor vor fi amplasate, în locuri vizibile, afișe informative despre perioada de desfășurare a acțiunilor, precum și informații despre substanțele folosite”, informează sursa citată.

Soluțiile pulverizate nu sunt nocive pentru oameni și animale de companie, dar este indicat ca în zonele în care se acționează populația să evite contactul direct cu substanțele active, care pot provoca iritația sistemului respirator, se mai precizează în comunicat. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO