O casă din Timișoara a fost cuprinsă de flăcări. Mai multe persoane au inhalat fum

22-02-2021 13:03


Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă într-un imobil de lângă Timişoara. Autorităţile au intrat în alertă pentru că apelul de la 112 anunţase iniţial posibile persoane intoxicate.

Proprietarii au simţit la timp mirosul de fum şi au reuşit să iasă din casă. Pompierii spun că suprasolicitarea instalaţiei electrice a dus la aprinderea focului.

Fumul gros a învăluit casa la ora 6 dimineaţa. A pornit de undeva din zona garajului, apoi a ajuns rapid şi în dormitorul proprietarilor, care dormeau. Bărbatul a simit fumul şi a reuşit să îşi scoată repede copilul şi soţia.

Proprietar: ”Fumul prima dată şi după aceea a pornit alarma. Și eu şi soţia am reuşit să ieşim, fără să suferim alte traume. Am inhalat un pic de fum, dar e ok”.

A sunat după ajutor la 112. Imediat autorităţile au intrat în alertă pentru că cei care se aflau în casă au inhalat fum.

Locatarii nu au suferit probleme majore, aşa că au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Pompierii au intervenit rapid pentru ca incendiul să nu se extindă şi la restul casei sau la vecini.

Elena Megherea - purtător de cuvânt ISU Timiş: ”La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere şi o autoscară de lucru la înălţime. De asemenea a fost trimis în sprijin şi un echipaj Smurd. Ajunşi la faţa locului colegii noștrii au constat că incendiul s-a manifestat la nivelul camerei tehnice şi la nivelul garajului”.

Casa nu a fost afectată decât de fum, aşa că oamenii s-au putut întoarce în locuinţă.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO