Încă o pacientă mutilată de Matteo Politi. ”Nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Ultima actualizare: 07-02-2019 11:22
medic fals

A apărut a doua persoană care a fost mutilată de ”chirurgul” cu 8 clase, o femeie de 60 de ani, din Capitală, care a făcut mai multe intervenții, înclusiv o rinoplastie.

Femeia a povestit pentru Libertatea că în urmă cu un an l-a întâlnit pe Politi, care i-a făcut ulterior un lifting facial și o ridicare de pleoape, la clinica unui stomatolog, tot italian. Câteva luni mai târziu, Politi a convins-o că are nevoie de o rinoplastie, pentru corectarea deviaţiei de sept.

Femeia a spus că după prima intervenție avea pleoapa căzută şi ochiul stâng umflat, dar Matteo Politi a asigurat-o că va fi bine. Mai mult, a reușit să o convingă că avea nevoie şi de o rinoplastie.

”După ce-am ieşit din operaţia la nas, în salon a venit medicul anestezist, o doamnă foarte drăguţă şi mi-a zis: „doamnă, unde l-aţi găsit pe ăsta?”. I-am spus că mi-a fost recomandat. A zis: „sper să ieşiţi cu bine din asta”. Cred că pe mine m-a ajutat că ea a fost o foarte bună anestezistă, pentru că el mi-a spus că operaţia în sine durează o oră, o oră jumate şi a durat peste patru ore”,
a povestit femeia pentru sursa citată.

”După ce mi-a dat pansamentul jos, nasul meu era într-o stare dezastruoasă. De fapt, aţi văzut cum arăt şi acum… Iar atunci arăta exact ca un şniţel pe care l-ai bătut pe tocător. Iar el îmi spunea că intervine vârsta, că am 60 de ani, că apar nişte reacţii ale organismului. Totuşi, dădea nişte explicaţii foarte logice. Te convingea”, a mai spus pacienta.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO