Ilan Laufer ar fi ațipit în timpul audierilor care au durat 5 ore: ”Sunt obosit de pe drum”


Ultimul update: Joi 02 Mai 2019 20:42
Data publicarii: Joi 02 Mai 2019 17:40
Categorie: Stiri actuale

Fostul ministru pentru mediul de afaceri, Ilan Laufer, ar fi ațipitdecâteva ori în timpul audierilor de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, care au durat mai bine de 5 ore.

Întrebat fiind la ieșirea din sediul DICE dacă a adormit, fostul ministru a negat, dar a recunoscut că este foarte obosit.

”Nu am adormit in sală, dar sunt obosit de pe drum”, a spus Laufer.

Ilan Laufer a petrecut mai bine de 5 ore în biroul anchetatorilor. A fost chemat pentru a fi anunțat oficial că este suspectat de două acuzații: complicitate la gestiune frauduloasă și evaziue fiscală.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, în timpul audierilor, Ilan Laufer ar fi ațipit de câteva ori în timpul audierilor, dar a fost cooperant.

Surse din anchetă spun că firmele lui Laufer ar fi intervenit în afacerile de intermediere și închiriere a stațiilor comerciale de la Unirea Shopping Center, iar banii proveniți ar fi fost plimbați prin conturile unor firme din Cipru și Elveția, iar, în final, acești bani ar fi ajuns la Carmen Adamescu.

Astfel, Laufer ar fi contribuit la devalizarea companiei cu aproape 6 milioane de euro. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO