Grav accident în Dâmbovița, produs de un șofer de 75 de ani. Două persoane au murit

Dată publicare: 30-03-2021 08:32
Dată actualizare: 30-03-2021 09:17


Tragedie, luni, pe un drum național din județul Dâmbovița. Doi soți au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un autoturism condus de un șofer de 75 de ani.

 

Din primele date, șoferul vinovat ar fi intrat într-o depășire neregulamentară şi nu a reușit să evite impactul cu vehiculul care venea din sens opus.

Cei doi soţi se aflau în mașină împreună cu fiul lor, de 19 ani. Veneau dinspre Târgovişte și se îndreptau spre Câmpulung. Pe drum, un autoturism condus de un şofer de 75 de ani, care ar fi intrat într-o depășire riscantă din primele date ale poliţiei, i-a lovit în plin. Femeia și bărbatul nu au mai avut nicio șansa. Fiul lor, grav rănit, a fost dus de urgență la spital.

La faţa locului au venit echipajele de la descarcerare, pompierii și polițiștii. Și șoferul de 75 de ani a fost dus cu răni la spital.


Au fost trei victime în accident, două de sex masculin, una se sex feminin, dintre care două persoane prezentau semne incompatibile cu viaţa. A fost găsită o persoană încarcerată care prezenta semne vitale, a precizat reprezentantul ISU.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.


VIDEO PROTVPLUS.RO