Grasu XXL, filmat in timp ce loveste un tanar, in timpul unui concert, in Bucuresti. Ce mesaj a postat ulterior pe Facebook

26-11-2016 11:27

grasu xxl

Cantaretul Grasu XXL a lovit un baiat aflat in public la un concert sustinut in cadrul unui bal al bobocilor din Bucuresti.
 

Dragos Nichifor, cunoscut ca Grasu XXL, a fost invitat de catre studentii Facultatii de Chimie sa cante la balul bobocilor, iar in timp ce se afla pe scena artistul s-a simtit jignit de gesturile si declaratiile unui tanar din public, si-a pierdut cumpatul, a coborat de pe scena si i-a dat un pumn baiatului in zona capului, scrie Adevarul.ro. Intregul moment a fost filmat de un alt spectator.

Daca initial a afirmat ca "o palma dupa ceafa nu e bataie", Grasu XXL a revenit apoi asupra declaratiilor, recunoscand ca a gresit.

"O palma dupa ceafa nu e bataie, nebunilor care sunteti voi. Ar fi trebuit la cum s-a comportat copilul respectiv. Chiar si asa, eu am gresit, palma trebuia sa i-o administreze cineva acasa", a scris cantaretul vineri seara pe Facebook.

"Dupa cum am spus si aseara, eu am gresit, gestul meu nu are nicio scuza!", a continuat cantaretul sambata dimineata.

 

Sursa: Adevarul

Tags: grasu xxl, concert,


VIDEO PROTVPLUS.RO