Gheorghe Nichita a revenit in fata procurorilor anticoruptie. Anchetatorii au verificat calculatoarele primarului

Dată publicare: 19-05-2015 09:38
Dată actualizare: 22-05-2015 06:51


Primarul Iasiului Gheorghe Nichita a revenit marti dimineata in fata procurorilor anticoruptie pentru a asista la perchezitiile informatice. Anchetatorii ii verifica toate calculatoarele pe care le-au ridicat acum 2 saptamani.

Primarul Gheorghe Nichita a ajuns la sediul DNA marti dimineata, pentru a afla ce fisiere au gasit luni procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor informatice. Sunt probe pe care procurorii le analizeaza marti si nu este exclus ca - in ipoteza in care aceste filmulete sunt compromitatoare - acestea sa fie atasate dosarului cu dovezi, cu care ediul este acuzat ca si-a spionat fosta amanta.

Gheorghe Nichita este acuzat ca a transformat serviciul de politie locala din Iasi intr-un veritabil serviciu de spionaj pentru a-si monitoriza fosta amanta, dar mai ales pentru a afla cine sunt barbatii cu care aceasta se vedea.

Chiar daca a recunoscut ca a facut acest lucru, pentru ca i s-au "aprins calcaiele" dupa femeia pentru care a si divortat, Nichita nu va ajunge sa ceara un acord pentru recunoasterea vinovatiei cu procurorii, fapt care i-ar fi putut aduce o reducere a pedepsei cu o treime, spune avocatul sau. Primarul va incerca sa pledeze nevinovat.


VIDEO PROTVPLUS.RO