Un roman are numarul lui Sharon Stone in agenda. Fiul ei si-a pierdut telefonul in Otopeni

Ultima actualizare: 01-10-2012 07:36

Fiul lui Sharon Stone a ramas fara telefonul mobil, intr-un parc de distractii din apropierea Capitalei.

Unul dintre fiii actritei Sharon Stone a ramas fara telefonul mobil , in Romania. Baiatul a fost joi intr-un parc de distractii acvatic de la marginea Capitalei. In jurul orei 14,00, a constatat ca a ramas fara telefon, un iPhone 4s care valoreaza aproximativ 500 de euro.

Imediat a fost alertata politia care a inceput cercetarile in acest caz. Tanarul nu a putut spune daca mobilul i-a fost furat sau l-a pierdut. Sharon Stone se afla in Romania pentru a turna un film, impreuna cu Andy Garcia. Vedeta si-a luat copiii si iubitul la Bucuresti pe durata filmarilor.

La Politia Otopeni a fost primita o sesizare telefonica privind disparitia aparatului de la unul dintre bodyguarzii actritei, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX oficiali din Politia Ilfov.

Barbatul care a facut sesizarea a spus ca fiul in varsta de 12 ani al lui Sharon Stone si-a pierdut telefonul Iphone 4S, "in conditii necunoscute", in timp ce se afla intr-un parc de distractii.

Politia Otopeni a trimis la fata locului o echipa, fiind audiati bodyguardul care a facut sesizarea, soferul si consiliera lui Sharon Stone, au precizat sursele citate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO