Femeie de 20 de ani, luată cu forţa de pe stradă, din Caracal. Ce a urmat

Ultima actualizare: 05-09-2019 16:54
politie

O femeie din Caracal, urcată cu forţa într-o maşină, a fost găsită de poliţişti într-un autoturism, în trafic, după 10 minute de la primirea sesizării, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Olt, Alexandra Dicu. 

În maşina în care tânăra a fost urcată cu forţa se mai aflau trei bărbaţi cu vârste între 21 şi 32 de ani, din Băileşti, judeţul Dolj, precum şi o femeie din judeţul Olt, relatează Agerpres. 

Persoanele aflate în maşină sunt audiate în prezent la sediul Poliţiei Caracal.

Poliţia a fost sesizată joi, la ora 12,50, de către o femeie din municipiul Caracal, despre faptul că o fată a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-un autoturism care a plecat în direcţia municipiului Slatina.

"Imediat, poliţiştii din cadrul IPJ Olt au desfăşurat activităţi specifice, astfel încât, după aproximativ 10 minute, aceştia au identificat autoturismul în trafic, pe raza oraşului Piatra Olt. În urma verificărilor a reieşit faptul că în autoturism se aflau trei bărbaţi, din judeţul Dolj şi două femei, din judeţul Olt. Una dintre femei a declarat poliţiştilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său", a precizat Alexandra Dicu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO