Femeia acuzată de crima de la metrou și-ar regreta fapta. Avocat: „La un moment dat, a spus că preferă să fie moartă”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 15 Decembrie 2017 16:00
Categorie: Stiri actuale
metrou

Femeia arestată preventiv pentru uciderea unei tinere, la metrou, cât și pentru tentativă de omor, le-ar fi spus anchetatorilor că regretă faptele. Mai mult, ea ar fi acceptat să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Vineri, Magdalena Șerban a fost audiată vineri la Parchetul Tribunalului Bucureşti, fiind asistată de un avocat din oficiu, informează News.ro.

„S-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza că ar fi sau nu ar fi în avantajul său. Da, regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs", a spus avocata Magdalenei Şerban.

După ce i s-a adus la cunoştinţă de către procurori efectuarea acestei expertize, Magdalena Şerban a fost dusă la Spitalul Penitenciar Jilava. Ea a fost transferată la acestă unitate, din Arestul central, joi. 

Femeia este cercetată pentru omor şi tentativă de omor şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind principalul suspect în cazul crimei şi tentativei de omor petrecute la staţiile de metrou Dristor şi Costin Georgian.

Marti seară, Magdalena Şerban a împins o tânără pe liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce încerca să se prindă de marginea peronului, agresoarea a lovit-o în cap cu piciorul. Imediat, tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a murit. Ea avea 25 de ani. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian. Tânăra a reuşit să scape după ce s-a luptat cu femeia.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO