Explicaţiile bărbatului acuzat că se dădea drept dentist. De ce avea un cabinet în casă


Ultimul update: Duminica 10 Februarie 2019 20:48
Data publicarii: Duminica 10 Februarie 2019 18:21
Categorie: Stiri actuale

Bărbatul de 50 de ani din Ilfov, acuzat că s-a dat drept medic dentist și ar fi efectuat mai multe intervenții, va fi cercetat în libertate.

El a negat totul sâmbătă seara, când a fost audiat de polițiștii din Snagov.

La percheziții, anchetatorii au descoperit că avea amenajat în casă un cabinet stomatologic. Dar bărbatul susține că este al soției care a fost dentist în anii '90.

Dacă va fi găsit vinovat pentru exercitarea fără drept a unei profesii, falsul dentist riscă cel mult un an de închisoare sau o amendă.

După aproximativ trei ore, individul nu a fost reţinut şi este cercetat în stare de libertate. Șomer în viaţa de zi cu zi, el neagă în continuare acuzațiile. „Eu nu practic meseria aceasta. Soţia mea este stomatolog şi cabinetul este funcţional din '92, eu sunt la o specializare de medicină.”

Ancheta poliţiştilor a plecat în urma unor sesizări făcute de mai multe persoane care au reclamat lucrări dentare proaste. Poliţiştii au verificat numele suspectului la Colegiul Medicilor şi aşa au aflat că nu este dentist.

Percheziţiile poliţiştilor au scos la iveală şi primele probe. Într-o anexă a locuinţei au găsit un scaun pentru pacienţi, ustensile pentru intervenţii dentare şi un raft întreg pentru medicamente, un adevărat cabinet stomatologic.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Decizia în cazul bărbatului bănuit că se dădea dentist: „Sunt la o specializare medicală”
Explicaţiile bărbatului din Ilfov bănuit că s-a dat drept dentist.
VIDEO PROTVPLUS.RO