"E o bomba acolo". Supararea unui barbat gelos s-a transformat in alarma la Dragonul Rosu, in Ilfov

Ultima actualizare: 02-07-2013 06:48

Cateva mii de oameni, aflati intr-un centru comercial din Ilfov, au fost alertati sambata dimineata, dupa ce autoritatile au primit un apel ca in mijlocul lor ar fi o bomba.

Dupa ce au verificat zona, echipajele de interventie au aflat ca la mijloc ar putea fi un barbat gelos, care si-ar fi amenintat fosta sotie, suparat ca femeia l-a parasit.

"E o bomba. Acolo in masina aia albastra", a spus femeia speriata.

Masina albastra despre care vorbeste femeia este in parcarea unui complex comercial de la marginea Capitalei, in care se aflau mii de oameni la primele ore ale zilei.

Printre ei, si o intreaga armata de forte de interventie: politisti, jandarmi, pompieri, pirotehnisti. Cu totii au intrat in alerta maxima, dupa ce femeia a sunat disperata la 112 si a spus ca in masina ei se afla o bomba.

Femeia este in divort cu sotul si se lupta pentru custodia copilului. Sambata, a primit un telefon prin care era anuntata ca are o bomba in masina. Nu a recunoscut persoana de la celalalt capat al firului, dar crede ca sotul ei nu ar fi strain de toata povestea. Autoritatile au luat amenintarea in serios.

Zona a fost inchisa, iar pirotehnistii au desfacut bagajele suspecte. Au gasit in ele doar haine. Au controlat si masina.

Din fericire, nici urma de bomba. "Deranjul" insa, costa.

Intre 1 si 3 ani de inchisoare risca cel care a facut aceasta gluma proasta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO