Duminica, 18:00, la "Romania, te iubesc": Stirile ProTV lanseaza campania Inspectorul Vacanta

Ultima actualizare: 16-06-2013 06:59
Rares Nastase

In aceasta vara, Stirile ProTV isi propun sa ridice calitatea serviciilor din turism si sa-i faca pe romani constienti de faptul ca merita o vacanta de toti banii platiti.

Inspectorul Vacanta, noua campanie demarata de Stirile ProTv, va scoate in evidenta problemele de la hoteluri si restaurante, serviciile de proasta calitate oferite clientilor, dar si punctele slabe ale institutiilor care ar trebui sa reglementeze acest domeniu. Fiecare telespectator poate deveni Inspectorul Vacanta in cadrul Stirilor ProTv, pentru ca poate sesiza orice abatere de la regula in cadrul sectiunii special create pe site-ul www.stirileprotv.ro.

Tocmai pentru ca toata lumea se pregateste de vacanta, duminica, 16 iunie, de la 18:00, in ultima editie din acest sezon al emisiunii Romania, te iubesc!, corespondentul Stirilor ProTv Rares Nastase da startul campaniei Inspectorul Vacanta cu un reportaj in care arata telespectatorilor cat sunt de pregatiti hotelierii romani pentru un nou sezon estival.

Rares a strabatut tara-n lung si-n lat, de la Herculane la Brasov si de la Covasna pe litoral, totul pentru a realiza o ancheta minutioasa a felului in care se prezinta turismul romanesc la ora actuala. "Vom vedea cum se fac cazarile in statiunile de la mare, ce inseamna in Romania cazarea la 2 si la 3 stele si cat de diferite sunt conditiile fata de ce se ofera in alte tari", a declarat Rares. "Mergem insa si la munte, pentru a vedea ce se intampla cu turismul balnear, un potential urias pentru tara noastra, neexploatat suficient", continua corespondentul Stirilor ProTv.

Prin ancheta sa, Rares Nastase vrea sa ii faca pe romani sa-si constientizeze drepturile. "Imi doresc sa inteleaga pe ce dau banii, sa nu se lase pacaliti, pentru ca duminica veti vedea si cat de mari sunt diferentele dintre anunturile de promovare ale unor hoteluri si situatia de la fata locului. Exista o legislatie in domeniul turismului si, chiar pe bani putini, trebuie sa ti se ofere conditii de hotel, nu de garsoniera din lumea a treia. As vrea ca turistii nostri sa le urmeze exemplul celor din strainatate si sa sesizeze orice neregula", indeamna Rares.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO