Doi tineri s-au chinuit să fure o trotinetă a Primăriei Timișoara, dintr-un rastel. VIDEO

Ultima actualizare: 22-08-2020 08:44
trotinete

Doi adolescenți s-au chinuit să fure o trotinetă dintr-o stație STPT, în plină zi, sub „ochii” camerei de supraveghere. Au și avariat standul de încărcare încercând să tragă vreme de două minute de mijlocul de transport.

 

S-a întâmplat miercuri după-amiază, imediat după ora 17. În plină zi, doi tineri s-au oprit la rastelul STPT amplasat la intrarea în Parcul Botanic, iar unul dintre ei a tras cât a putut de tare de o trotinetă pe care încerca să o desprindă din standul de încărcare/andocare. S-a chinuit vreme de două minute și a reușit să avarieze rastelul STPT. A văzut că nu are succes, astfel că a renunțat.

„Bunul simț și respectul față de proprietatea publică nu caracterizează pe toată lumea. Doi tineri încă neidentificați au încercat să fure una dintre trotinetele Societății de Transport Public Timișoara aflate în rastelul de lângă Parcul Botanic. În încercarea lor, aceștia au avariat standul de andocare/încărcare. În consecință, Societatea de Transport Public Timișoara a făcut plângere la Secția 1 Poliție”, transmit reprezentanții STPT.

 

Bunul simț și respectul față de proprietatea publică nu caracterizează pe toată lumea. Ieri, 19.08.2020, în jurul orei 17, doi tineri încă neidentificați au încercat să fure una dintre trotinetele Societății de Transport Public Timișoara aflate in rastelul de lângă Parcul Botanic. În încercarea lor, aceștia au avariat standul de andocare/incarcare. În consecință, Societatea de Transport Public Timișoara a făcut plângere la Secția 1 Poliție.

Posted by STPT - RATT on Thursday, August 20, 2020
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO