Doi frați recidiviști au tâlhărit un tânăr pe stradă. Rudele vor să plătească victimei despăgubiri

17-07-2018 16:54


Doi fraţi de 19 şi 21 de ani, din Târgovişte au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi tâlhărit pe stradă un tânăr de-o seamă cu ei.

Suspecţii, ambii recidivişti, eliberaţi de curând din penitenciar, şi-au atacat victima în zorii zilei, la 6 dimineaţa. I-au smuls 650 de lei din buzunar, apoi au ameninţat că îi vor face un rău de moarte dacă va merge la poliţie să îi reclame. Abia scăpat din mâinile agresorilor, tânărul a sunat la 112 şi a anunţat tâlhăria, iar recidiviştii sunt după gratii.

Cei doi fraţi au mai stat în penitenciar, tot pentru tâlhărie. Abia ieşiseră de după gratii de o lună, iar acum dau socoteală pentru o nouă fărădelege.

Rudele celor doi susţin că aceştia ar fi ajuns iar să fure pentru că ar fi încercat zadarnic să se angajeze, dar nimeni nu i-a acceptat la lucru.

Apropiaţii suspecţilor sunt gata să plătească victimei despăgubiri, doar doar cei doi vor rămâne în libertate.

Vărul suspecţilor: ”Din cauza sărăciei, au fost şi sub influenţa alcoolului, n-a fost cu rea intenţie, regretă ce au făcut. Victima trebuie să accepte o mică iertare, nişte bani.”

Suspecţii şi-au petrecut noaptea în arestul poliţiei Dâmboviţa, iar magistraţii vor decide dacă vor fi arestaţi preventiv pentru următoarele 30 de zile, pentru tâlhărie calificată.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO