Doi caini, victimele scandalului dintre doi vecini din Brasov. Un medic si un politist isi fac zile negre de 4 ani de zile

25-02-2016 16:19

Doi vecini din Sacele, judetul Brasov, unul medic, celalalt fost politist, se urasc de mai bine de patru ani, si in tot acest timp s-au reclamat, s-au dat in judecata si, mai nou, se razbuna, se pare, in modul cel mai crunt.

Doi caini au murit otraviti, iar alti doi sunt si ei in pericol sa piara dupa ce, spune stapanul lor, vecinul cu care se razboieste le-ar fi dat substante toxice.

Stapanul cainilor, medic de profesie, spune ca neintelegerile au aparut cand vecinul, fost politist, si-a construit un hotel. S-ar fi plans ca latratul animalelor ii deranjeaza turistii si le-a cerut vecinilor sa renunte la animale.

Scandalul s-a amplificat atat de mult incat s-ar fi ajuns la focuri de arma si mancare otravita. Vecinul acuzat ca se razbuna atat de crunt pe animale neaga totul. Spune ca e prieten cu toti vecinii si iubeste foarte mult cainii, asa ca n-ar putea niciodata sa le faca rau.

Sheky este unul dintre cei 5 caini pe care familia Marinescu i-a crescut de mici. Doi au murit deja otraviti, iar alti doi se zbat sa traiasca. Unul singur a scapat fara sa inghita mancarea ce pare sa fi fost otravita intentionat.

Oamenii povestesc ca unul dintre cainii care a murit inghitise cel putin 17 lame de ras, care fusesera ascunse tot in mancare. In agonie, le-a eliminat.

Stapanii animalelor il acuza pe vecinul lor, care li s-ar fi plans ca latraturile animalelor ii deranjeaza turistii din hotel. Cel acuzat neaga insa totul.

Neintelegerile intre cei doi au fost anchetate si de procurori, upa ce stapanul cainilor s-a plans ca vecinul a tras cu pusca dupa animale. O camera de supraveghere a intregistrat incidentul, dar fostul politist sustine ca nu este el cel din imagini.

Dosarul privind incidentul armat a fost clasat, dar proprietarii cainilor au mai depus cateva plangeri penale.


VIDEO PROTVPLUS.RO