Sefi din Politie si politicieni, printre absolventii Bioterra. Profesorii luau mita si ciment

Ultima actualizare: 15-10-2012 03:09

Diplome si note bune cumparate cu mii de euro, diferite servicii si chiar doua incarcaturi de ciment. Aceste bunuri, oferite de studenti, ar fi ajuns la un profesor de la Universitatea Bioterra, sustin procurorii.

Dascalul a fost arestat pentru luare de mita. Procurorii spun ca Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Bioterra, trimitea studentilor care dedeau examene mesaje pe telefoanele mobile, cu raspunsurile corecte la teste.

Ei sustin ca profesorul le-ar fi marit notele fara examen, i-a ajutat cu lucrarile de licenta sau chiar sa termine facultatea fara sa fi ajuns la cursuri si examene vreodata.

In schimbul acestor servicii, profesorul ar fi primit bani si chiar doua cife cu beton de la un student.

Toate acestea ridica mari semne de intrebare legate de modul in care si alti absolventi si-au finalizat studiile superioare.

Printre cei care au diplome de licenta de la Bioterra se numara politisti, politicieni si avocati.

Printre fostii absolventi de Bioterra se numara parlamentari, primari sau sefi din politie din intreaga tara.

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, Florentin Pandele, primarul de Voluntari, sau parlamentarii democrat-liberali Alexandru Peres si George Ionescu se numara intre cei care au terminat cu brio facultati de la Universitatea Bioterra. Cei mai multi dintre ei nu au fost de gasit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO