Dinu Damaschin a fost arestat. EXCLUSIV, marturiile incredibile ale victimelor sale

Monica Gabor Libertatea

Fetele care i-au cazut victime lui Dinu Damaschin, pretinsul tata al Monicai Columbeanu, au facut declaratii socante in timpul anchetei. 

Monica Gabor, obligata de Dinu Damaschin sa se prostitueze. Cum s-a folosit de notorietatea ei

Dinu Damaschin, barbatul care s-a laudat ani in sir ca el este tatal biologic al Monicai Gabor, a fost restat pentru 29 de zile. Este acuzat de de recrutare prin inselaciune, amenintare si violenta a mai multor fete, unele minore, in scopul exploatarii sexuale si a fost urmat in arest de doi complici.

Autoritatile au informatii ca individul ar fi traficat zeci de tinere, inclusiv pe fosta doamna de la Izvorani.

Damaschin le prostea pe fete: le promitea o cariera in modelling, insa in realitate, ajungeau dame de companie. Mai grav este ca unora li s-a parut credibil, pentru ca era vice-presedintele unei organizatii care lupta pentru drepturile omului.

Citește și
Monica Gabor
"Tatal biologic al Monicai Gabor" ar fi obligat-o pe fosta doamna Columbeanu sa se prostitueze
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Dinu Damschin a fost incatusat pentru trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. A fost luat din locuinta sa din Bacau, acolo unde statea impreuna cu mama sa. Femeia a suferit un soc cand a auzit ce acuzatii i se aduc fiului sau si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Iata ce au declarat doua dintre victimele sale.

Victima 1: “…Dinu Damaschin m-a exploatat o perioada de 1 an de zile in perioada 2001-2002. Mentionez faptul ca toate raporturile sexuale avute, constransa fiind, le-am avut neprotejat.

Niciodata Dinu Damaschin nu s-a interesat sa ma protejeze in acest sens de eventuale boli, pur si simplu scopul lui era sa obtina bani de pe urma mea. S-a intamplat sa ma imbolnavesc de mai multe ori urmare a raporturilor sexuale neprotejate, nu i-am spus lui Dinu Damaschin, am incercat singura sa ma tratez.

Profesorul care a trimis sms-uri obscene unei colege si a castigat 10.000 de euro din asta

Nu i-am adus la cunostinta acestuia acest fapt intrucat prea putin il interesa pe el acest lucru. Am fost internata in spital in perioada cand eram sub controlul lui Dinu Damaschin, cu diagnosticul de hepatita B, si am inteles de la medic ca aceasta boala se datora si faptului ca am intretinut raporturi sexuale neprotejate.

Dinu Damaschin cand venea la spital nu era interesat de starea mea de sanatate, ci doar sa stie cand ma externe,z pentru a reincepe activitatea. Cat am fost internata, Dinu Damaschin nu mi-a adus niciodata alimente, ci trimitea pe alti prieteni ai lui sa afle informatii despre mine, cand ma externez….

Victima 2:"...In acel moment N.D. ne-a spus la amandoua ca de fapt una dintre noi trebuie sa doarma cu el si sa alegem noi care va fi aceea.

Atunci A. s-a speriat si mai tare si a realizat ca, asa cum rezumasem eu, am fost inselate, ca nu era vorba de nici o sedinta de casting si ca noi eram duse acolo de Dinu Damaschin pentru a intretine relatii sexuale cu prietenul lui N.D.

Mai mult de atat, tin sa precizez ca inainte de a urca la camere, S. l-a sunat pe Dinu Damaschin si i-a spus ca a aflat ca nu are loc nicio sedinta. Damaschin a confirmat ca stia, a inceput sa rada, vorbea ironic cu A.si i-a zis sa ramanem acolo ca vine sa ne ia, in conditiile in care A. i-a spus ca nu vrem sa ramanem.

Misterul sferei cazuta in Namibia, explicat de un oficial: "e ceva comun"

Am mai auzit si faptul ca A. i-a spus lui Dinu Damaschin ca acel N.D. a avut la masa gesturi nepermis de intime cu ea, ca i-a pus mana pe picioare, de altfel aceasta situatie am vazut-o si eu. Mai tin sa precizez aspectul ca tot inainte de a ne obliga sa urcam la camere i-am zis ospatarului sa ne cheme un taxi, iar chelnerul a inceput sa rada, a zis ca nu face ce ii spunem noi, dandu-ne seama ca este in legatura cu N.D., intrucat radea ironic si complice cu acesta.

Fata de precizarile lui N.D. cand ne-a dus la camere, vazand ca are intentia sa abuzeze de noi, am luat-o pe A. de mana si am fugit din pensiune si nu ne-a mai interesat ce face acel prieten al lui Dinu Damaschin, nici nu ne-am mai uitat in urma, am fugit amandoua in drum.

Ne-a fost teama ca vine dupa noi, si am ajuns in strada mergand rapid. La un moment dat a sunat-o Dinu Damaschin pe A., i-a vorbit urat, a spus ca nu trebuia sa plecam de acolo, ca nu ne mai face fotomodele, ca l-am facut de ras in fata prietenului sau si in final sa ne intoarcem inapoi…. "

Anchetatorii au interceptat si mai multe convorbiti telefonice ale lui Dinu Damaschin, purtate cu diverse persoane.


DINU DAMASCHIN: Bun, bun, fa-te frumoasa, aranjeaza-te ca trimit un baiat cu masina sa te aduca la Bacau. Du-te la coafor si da-ti mustata aia jos. Tu nu te uiti in oglinda ca ai mustata la 16 ani jumate?
Y: Aoleu...
DINU DAMASCHIN: Nu-mi place ca ai mustata. Intreab-o pe maica-ta...mama, ce sa fac cu mustata asta? Vrei sa devii manechin international cu mustata? Da-ti mustata jos.
Y: He, he...
DINU DAMASCHIN: Da, bun...
Y: In cat timp vii dupa mine?
DINU DAMASCHIN: Nu vin eu, trimit un baiat ca eu am functie prea grea.
Y: Da, da...
DINU DAMASCHIN: Mai gaseste si pentru mine o gagica la vreo 25 de ani, asa, daca gasesti...
Y: Dar nu am, o aduc...vin cu Sfanta?
DINU DAMASCHIN: Sa-mi bag... era sa-ti zic eu acuma... Ce sa fac cu ea? Las-o sa stea acasa... Daca gasesti in Buhusi o gagica ca sa-mi placa, esti tare. Iti fac un premiu... dar sa aiba cel putin 20 de ani impliniti.
Y: Dar n-am de unde sa-ti iau.
DINU DAMASCHIN: Dar tot Buhusiul ala nu e, prin satele alea?
Y: Nu...
DINU DAMASCHIN: Taticule, aaa?
Y: Nu taticule.
DINU DAMASCHIN: Maine vorbim oricum. Maine vreau sa te duci la coafor sa te aranjezi sa apari altfel daca vrei sa te bag in seama si sa te ajut, da?
Y: Da taticule.

DINU DAMASCHIN: Da nu vrei sa mergem cu niste gargarite sa ne faca un masaj?
X: Mergem, nu-i problema. Unde?
DINU DAMASCHIN: Am 3 care le-o refuzat de la concurs, n-o luat niciuna.
X: Si unde, unde?
DINU DAMASCHIN: Amarate, acuma le-am dat bani, joaca biliard.
X: Da.
DINU DAMASCHIN: Ihi?
X: Mergem, mergem, dupa ce ies de la miscare, mergem incolo pe la Piatra, pe undeva, nu?
DINU DAMASCHIN: Nu ca ele-s din Buhusi.
X: Da.

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Anchetatori: Monica Gabor a fost
Anchetatori: Monica Gabor a fost "obligata de Dinu Damaschin sa se prostitueze"

Dinu Damaschin si alti doi complici au fost arestati preventiv vineri seara. Cel care sustinea ca este tatal Monicai Gabor este considerat de procurorii DIICOT un personaj machiavelic.

"Tatal biologic al Monicai Gabor" ar fi obligat-o pe fosta doamna Columbeanu sa se prostitueze

Dinu Damaschin, barbatul care s-a laudat ani in sir ca el este tatal biologic al Monicai Gabor, a fost retinut pentru crima organizata de procurorii DIICOT.

67 de mandate de arestare, cinci in lipsa, pentru presupusi membri ai retelelor de trafic de tigari
67 de mandate de arestare, cinci in lipsa, pentru presupusi membri ai retelelor de trafic de tigari

Suspecţii au ajuns la Tribunalul Hunedoara în noaptea de luni spre marţi, cu propunerea de arestare preventivă pentru contrabandă, evaziune fiscală şi aderare la grupare infracţională.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat că a plătit la ultima factură de energie electrică suma de 199 lei şi nu ştie de ce a fost „o factură destul de mare”, în contextul în care nu este un mare consumator de energie.