Dinel Staicu a fost capturat in Ungaria

Dată publicare: 19-04-2011 19:34
Dată actualizare: 27-10-2012 16:07


Dinel Staicu, fostul patron al echipei de fotbal Universitatea Craiova, a fost prins marti seara in Ungaria, la 24 de kilometri de vama Nadlac.

Dinel Nutu, fost Staicu, s-ar afla in Ungaria

Romanul a fost capturat in parcarea unui supermarket si nu s-a opus retinerii. A facut greseala sa vorbeasca la telefon cu un prieten, iar ofiterii SRI l-au localizat usor.

Dinel Staicu a fost deja transportat la Budapesta, unde va fi prezentat instantei pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Ambasada Romaniei la Budapesta a primit din partea autoritatilor ungare confirmarea privind retinerea lui Dinel Staicu.

Fostul patron al Universitatii Craiova a fost dat in urmarire internationala pe 7 aprilie, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, pus in aplicare prin Interpol.

Staicu a fost condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare pentru frauda, insa, inainte ca decizia instantei sa poata fi pusa in aplicare, omul de afaceri s-a facut nevazut.

El si-a schimbat si numele, in Dinel Nutu.

Dinel Staicu si-a schimbat numele. Mandatul de urmarire generala e gresit

Dinel Staicu a fost cercetat in dosarul care vizeaza falimentarea Bancii Internationale a Religiilor.

Fostul patron al "U" Craiova, Dinel Staicu, condamnat la inchisoare

Decizia magistratilor Curtii de Apel vine la cinci ani de la trimiterea dosarului in instanta de catre procurorii anticoruptie. Omul de afaceri a fost gasit vinovat de prejudicierea Bancii Internationale a Religiilor cu peste 5 milioane de euro.

Se pare ca firmelele lui Staicu au obtinut in mod repetat credite fara a indeplini conditiile legale.

Omul de afaceri nu a fost prezent in sala de judecata atunci cand s-a dat sentinta. De altfel, apropiatii lui Dinel Staicu spuneau la data pronuntarii deciziei definitive ca ar fi fost plecat in ultima vreme in strainatate pentru tratament medical si nimeni nu ar fi reusit sa dea de el.

Condamnatul Dinel Nutu, fost Staicu, ar urma sa fie adus de politistii maghiari pana la Vama Nadlac de unde il vor prelua ai nostri. Este insa posibil sa fie repatriat si cu o cursa de linie Budapesta-Bucuresti.


VIDEO PROTVPLUS.RO