Din luptator K1, in criminal. A lovit mortal un DJ, la indemnul unui fost fotbalist la Otelul Galati

Ultima actualizare: 21-10-2012 03:51

Un conflict stupid, in care au fost implicati un fost fotbalist, un fost luptator K1 si un DJ din Tulcea, s-a incheiat astazi cumplit. DJ-ul, care a primit un pumn in tampla, dupa ce a picat la mijloc intr-o situatie tensionata, a murit in spital.

Se intampla la trei zile dupa ce s-a lovit cu capul de asfalt si a intrat in coma profunda.

Scandalul ar fi pornit de la fostul fotbalist al Otelului Galati: Cosmin Marginean, spun martorii. Pentru ca a fost dat afara din localul in care lucra DJ-ul, ar fi atacat o chelnerita si apoi a plecat furios.

I-a iesit intamplator in cale chiar disc-jockeul, care terminase si el programul si mergea spre casa, alaturi de un amic. Fotbalistul ar fi inceput taraboiul si l-a chemat in ajutor pe fostul luptator de K1 Marian Parus, pentru a le aplica o corectie celor doi tineri.

Pacientul a fost adus de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Rudele DJ-ului spun ca acesta il cunostea pe agresor - doar au copilarit in acelasi cartier.

Marian Parus a fost retinut pentru 24 de ore, iar judecatorii trebuie sa decida daca il si aresteaza preventiv pentru lovitura cauzatoare de moarte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO