Descoperire neașteptată făcută sub un autocar de polițiștii de frontieră din Galați


Ultimul update: Luni 20 Mai 2019 17:34
Data publicarii: Luni 20 Mai 2019 16:21
Categorie: Stiri actuale

Ascunşi sub un autocar, în speranţa că vor reuşi să intre ilegal în România - aşa şi-au riscat vieţile doi bărbaţi din Algeria şi Libia, pe care poliţiştii de frontieră de la Oancea, Galaţi, i-au descoperit pe puntea din spate a autovehiculului.

Evident, cei doi nu aveau niciun document de călătorie asupra lor.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunţit în autocarul înmatriculat în Republica Moldova, condus de un bărbat de 36 de ani cu dublă cetăţenie, română şi a Republicii Moldova.

Aşa au dat peste cei doi tineri de 20 şi 25 de ani, care se agăţaseră de puntea din spate a autocarului. Ei au recunoscut că sperau să ajungă în acest fel în România şi, de la noi, să poată fugi într-o ţară din vestul Europei.

Şoferul, în schimb, a declarat că nu ştia nimic despre pasagerii ascunşi sub autocarul pe care îl conducea. Poliţiştii, însă, nu l-au crezut şi i-au deschis dosar penal pentru trafic de migranţi. Şi cei doi fugari sunt cercetaţi acum pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Coşmarul migranţilor ce au apelat la un român: ţinuţi în cutii de carton fără apă şi hrană
Descoperire macabră făcută de un turist pe skijet.
VIDEO PROTVPLUS.RO