Scandal într-un magazin din cauza delfinilor de pluş cu "deficienţe de informare"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 14 Noiembrie 2018 17:16
Categorie: Stiri actuale
delfini, magazin, tenta sexuala,

Zeci de delfini de pluş cu tentă sexuală au fost descoperiţi de mai multe persoane la un magazin din municipiul Constanţa care vinde produse confiscate de autorităţi.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) care au decis retragerea produselor de la comercializarea, acestea având deficienţe de informare, printre care lipsa importatorului, relatează news.ro.

Mai multe persoane au găsit, miercuri, la un magazin din municipiul Constanţa unde se comercializează mărfuri confiscate de autorităţi câteva jucării cu tentă sexuală. Astfel, este vorba de delfini de pluş care avea organul sexual masculin.

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au fost sesizaţi în acest caz şi au mers la magazinul respectiv pentru verificări.

Astfel, echipele de control au retras de la comercializare aproape 100 astfel de delfini care avea deficienţe de informare.

“S-au retras toate jucăriile cu deficienţe de informare faţă de consumatori, iar pentru cele cu marcaj aparent în regulă şi importatorul declarat, am solicitat dosarul de siguranţă de la acesta”, a declarat şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu.

De asemenea, el a mai precizat a recomandat magazinului respectiv închiderea zonei de comercializare a jucăriilor până la întocmirea procesul verbal de constatare a contravenţiei.

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO